Team Lead – Google Cloud Platform

soft_mjukvarut

Vi på Softhouse vill erbjuda dig att arbeta med några av de främsta inom agil mjukvaruutveckling. Hos oss utvecklar och stöttar vi varandra till att ständigt bli bättre.

Vi söker dig med pionjäranda som troligen har en bakgrund som utvecklare inom Java, Python, PHP, Go eller NodeJS. Du ska trivsas med att arbeta agilt samt är intresserad av att blir en av de främsta utvecklarna på Google Cloud Platform (GCP). På GCP får du arbeta med det senaste inom mjukvaruutveckling; NLP, Machine Learning, Containers, Big Query etc. Du gillar att sprida kunskap bland såväl kollegor som kunder och engagerar dig gärna i utvecklar-nätverk, anordnar Meetups etc. 

Softhouse är Google for Work-partner och inriktar oss på Google Cloud Platform (GCP). Vår goda relation med Google tillsammans med vår agila arbetsmetodik erbjuder både intressanta uppdrag och spännande kompetensutveckling där du får träffa, utbildas av, arbeta med och inspireras av några av de främsta inom Google-världen.

Du gillar idén att kombinera hands-on consulting som arkitekt, utvecklare eller projektledare med team-utveckling och hantering av partnerskapet med Google.

Ansökan

Vi behöver din ansökan snarast! Vi anställer kontinuerligt och arbetar med löpande urval. Skicka din ansökan eller eventuella frågor till daniel.zetterberg@softhouse.se. Din ansökan hanteras naturligtvis med stor sekretess.

GCP_Partner-rect-color