iOS + Swift

hiring-ios-developers-softhouse

 

Vad kul att du hittat hit

Om du kan iOS-utveckling och Swift så kan vi hjälpa dig. Anledningen är att vi ska bygga fler app-team tillsammans med vår kund. Vi anställer gärna men tittar även på underkonsulter. Det är bra om du har några års erfarenhet av standard och enterprise appar för iOS. Det är även bra om du stött på eller kan Git, JIRA, Scrum, Jenkins, Cloud integration, micro services, TDD eller annat inom denna sfären. De som arbetar med det vet vilka nyckelord som är relevanta.

Softhouse har funnits i tjugo år och vi har sysslat med appar i minst 10 år av dessa. Vi driver den agila arean med utbildning inom Scrum, Kanban, SAFe och annat i den genren. Något som är bra för dig om du nu vill blir exempelvis Scrum Master.

Vi är en blandad skara och vad gäller appar så har vi gjort många vid detta laget. Detaljerna kring det kan vi ta när vi träffas.

Vid frågor rörande tjänsten kan ni skicka dem till Mats Petersen . Vi hanterar alla ansökningar med stor sekretess och ditt CV skickar du via mejl till: recruit.malmo@softhouse.se, glöm inte ange vilken tjänst som ansökningen avser.