Vi behöver bli ännu bättre på UX!

Vi behöver ytterligare en visual- eller interaktions-aktig designer. Det skiljer sig visserligen åt men låt oss förklara hur vi ser på det.

Vi uttrycker tjänsten som UX-designer i huvudsak för att det i vår värld passar bra om man kan lite om både interaktions och visual design.
Du kan i ena ögonblicket sitta med flöden i appar och nästa med mer grafiska element där du måste hjälpa till med layouter eller justera pixlar.

De huvudsakliga verktygen är Photoshop, Illustrator, gärna Sketch samt exempelvis Marvel App för prototyper. Du kan egentligen själv välja verktyg men dessa har varit vanligast hos oss.
Vi vill gärna träffa någon som vill ta helhetsansvar från grafisk design till att hjälpa utvecklarna. Om du sedan även vill utvecklas inom det tekniska där CSS och Coffeescript är bra exempel så går även det bra.

Softhouse grundades för tjugo år sedan och vi kan i huvudsak betraktas som ett konsultbolag inom mjukvara. Utöver mjukvara är vi även duktiga på agila metoder. Vi är kända för våra utbildningar inom Scrum, Kanban och SAFe. Vi älskar även att dela med oss av det vi kan. Vi utbildar och coachar flertalet individer samt företag årligen. Som nyanställd får du givetvis ta del av dessa utbildningar.”

Vid frågor rörande tjänsten kan ni skicka dem till Andreas Leveau. Vi hanterar alla ansökningar med stor sekretess och ditt CV skickar du via mejl till: recruit.malmo@softhouse.se, glöm inte ange vilken tjänst som ansökningen avser.