Erfaren Embeddedutvecklare

Vi söker nu gedigna utvecklare med inriktning mot hårdvara. Du bör ha en högskole-/civilingenjörsexamen eller motsvarande. Du förväntas kunna C och/eller C++ och ha flera års erfarenhet av utveckling av inbyggda system.

Du kommer i huvudsak att arbeta med våra kunder och deras projekt. Du bör därför vara bra på att kommunicera med andra både muntligt och skriftligt och ha lätt för att komma in i nya miljöer. Du förväntas kunna arbeta i tvärfunktionella team och hjälpa till med saker även utanför ditt huvudsakliga kompetensområde.

På Softhouse ser vi ett värde i att vidareutveckla våra anställda. Vi vill att du kan utvecklas både inom ramen för ditt uppdrag och utanför. Vi vill också att du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor. Som en del av Softhouse förväntas du även vara/bli insatt i agila arbetssätt och metoder.

Andra meriterande kunskaper är bland annat kunskap om elektronik, andra programmeringsspråk, lödning, TDD, git, Scrum, kamban, BT, BLE, mätteknik och Linux.

Bli del av vårt gedigna gäng, med kompetenta kollegor.

Ansökan

Vi behöver din ansökan snarast! Vi anställer kontinuerligt och arbetar med löpande urval.  Vid frågor rörande tjänsten kan ni sända dem till, recruit.malmo@softhouse.se. Vi hanterar alla ansökningar med stor sekretess och din CV sänder du via mejl till: recruit.malmo@softhouse.se, glöm inte ange vilken tjänst som ansökningen avser.