Categories: Uncategorized

by Ardiana Spahija

Share

Softhouse Consulting fick förfrågan om att hjälpa Raoul Wallenberg Academy med anpassning och uppstart av CRM-systemet Salesforce.

Raoul Wallenberg Academy är en ideell organisation som riktar sig mot ungdomar för att inspirera till medmänsklig förändring. Som ideell organisation inom välgörenhet så har de fått möjlighet att nyttja en av de nonprofit licenser som Salesforce erbjuder.
Det primära syftet för Raoul Wallenberg Academy att använda Salesforce är för att strukturera sina kontakter såsom samarbetspartners, t ex skolor och organisationer. De har även ett behov av att följa upp vilka utbildningar och kurser som har hållits samt vilka samarbetspartners som varit involverade.
Softhouse Consulting har lång erfarenhet av att anpassa IT-system efter verksamheter och dess specifika behov och är en etablerad Salesforce partner i Sverige.
Salesforce är ett molnbaserat CRM-system med stöd för kritiska affärs- och verksamhetsprocesser, t ex försäljning, marknadsföring och support. De har även tagit fram en skräddarsydd version av tjänsten som är anpassad till välgörenhetsorganisationer där stora delar av verksamheten i många fall bygger på donationer från privatpersoner och företag. En styrka med Salesforce är möjligheten att anpassa IT-systemet efter verksamheten och dess processer, istället för att anpassa verksamheten efter det IT-stöd man har.

Softhouse är tacksamma och stolta för förtroendet och samarbetet att få bidra till dessa IT-förbättringar för Raoul Wallenberg Academy, så att de kan fokusera mera på kärnverksamheten och dess arbete att inspirera nya generationer till medmänsklig förändring.

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!