Categories: Uncategorized

by Ardiana Spahija

Share

Softhouse Consulting har rekryterat Daniel Zetterberg som ny sälj- och marknadschef. Han kommer att bli en nyckelperson för Softhouse fortsatta satsning. Daniel tar över ledningen av Softhouse marknad- och säljorganisation. Han kommer att vara placerad i Stockholm. ”Daniel har ett brett kontaktnät hos potentiella kunder och kommer bli ovärderlig för våra strävanden att etablera oss som en flexibel och pålitlig partner inom mjukvaru- och verksamhetsutveckling”, kommenterar Stefan Johansson VD för Softhouse.
Daniel Zetterberg tillträder den 17 augusti och kommer närmast från Capgemini där han har haft nyckelbefattningar inom försäljning, affärsutveckling och outsourcing. Han har en bakgrund i telecom- och energibranschen, men har på senare år arbetat främst mot bank, försäkring och detaljhandeln.
”Genom rekryteringen av Daniel genomför vi en satsning på att stärka Softhouse varumärke speciellt i Stockholmsregionen. Vi får nu helt andra möjligheter att nå ut med vårt budskap i den viktiga Stockholmsregionen”, säger Stefan Johansson.

För mer information vänligen kontakta:
Stefan Johansson, vd Softhouse Consulting Sverige
Tel: 0706-300 453
e-mail: stefan.johansson@softhouse.se

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!