Categories: Uncategorized

by ardiana spahija

Share

Categories: Uncategorized

by ardiana spahija

Share

Softhousekonsulten Christoffer Noring blev som fjärde svensk nyligen utsedd till GDE – Google Developer Expert.

Vad betyder nu detta? Såhär skriver Google:

”Google Experts are a global network of experienced product strategists, designers, developers and marketing professionals actively supporting developers, startups and companies changing the world through web and mobile applications.”

Christoffer är en mycket skicklig utvecklare i ordets rätta bemärkelse. Han utvecklar inte bara kod, utan fokuserar outtröttligt på att utveckla kunder, kollegor och sig själv. Utöver sina konsultuppdrag så organiserar Christoffer fyra meetup-grupper i Göteborg med totalt 1100 deltagare och det ökar hela tiden. Att demokratisera kunskap – dela med sig av det man kan är något Christoffer också gör via att tala på konferenser och i sin blog som ni hittar här:

softchris.github.io

Stort grattis till Googles utnämning Christoffer! Mer info om Christoffer och GDE hittar ni här:

developers.google.com/experts/people/christoffer-noring

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!