Categories: Uncategorized

by Ardiana Spahija

Share

dtg-2-utan-text

Vi vill vara en plats där utvecklare inspireras och lär av varandra i prestigelösa och positiva former.

Dev Tribe Gathering (DTG) är ett nytt forum som kommit till för utvecklare av utvecklare som brinner för kod, designmönster och arkitektur som håller måttet. Den 20:e oktober är det premiär för Dev Tribe i Stockholm. Vi öppnar upp dörrarna kl 16:00 på Fleminggatan 18. Temat denna gång är Continuous Delivery där vi tillsammans med vår huvudsponsor Comhem hoppas kunna bjuda in till öppna diskussioner kring temat.

Från erfarenhet samt flera år i branschen vet vi att många företag som utvecklar mjukvara insett värdet av testautomatisering och Continuous Integration. Några av dessa företag har tagit ett steg längre och även implementerat Continuous Delivery. De flesta företagen, som gjort resan, är nog överens om att Continuous Delivery gör livet lättare för både kunder och utvecklare. Men resan för att komma dit kan vara både lång och utmanande. Det finns en rad utmaningar i form av gammal kod, existerande infrastruktur, system samt processer som vi hoppas genom denna gathering kunna belysa och diskutera.

Vill du vara med och ta del av blixttal om hur olika företag har hanterat Continuous Delivery och dess utmaningar?  Missa inte chansen att kostnadsfritt anmäla dig till Dev Tribe Gathering i Stockholm. Alla som är angelägna om att utveckling ska hålla professionell kvalitet är välkomna. Säkra din plats redan idag:

 

Eventbrite - Dev Tribe Gathering 2

 

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!