Categories: Uncategorized

by Ardiana Spahija

Share

Ledningsrockad hos Softhouse: Bengt Gustavsson tar över som koncern-vd

 

Softhouse Consulting Öresund AB, med huvudkontor i Malmö, genomförde en rockad i ledningen strax före årsskiftet. Ny koncern-VD är Bengt Gustavsson, medan företrädaren Stefan Johansson har blivit utnämnd till VD för det nystartade dotterbolaget Softhouse Invest.

Bengt Gustavsson, som tidigare var chef för verksamheten vid kontoren i Karlskrona och Växjö, har arbetat vid Softhouse i knappt fem år. Han är ekonom med lång erfarenhet inom IT-branschen, bland annat 15 år på Ericsson.

– IT branschen har aldrig varit så spännande – och betydelsefull – som nu, mitt i vågen av digitalisering som sveper över alla branscher, säger Bengt Gustavsson. Med våra rötter i Lean- och Agilt arbetssätt står vi väl rustade att hjälpa våra kunder in i den digitala världen.

Verksamheten i det nya dotterföretaget Softhouse Invest är inriktad på att sälja managementtjänster samt att äga och utveckla bolag inom IT-området.

– Genom att vi har tillgång till koncernens samlade expertis öppnar vi fantastiska möjligheter till värdeskapande hos de företag som vi förvaltar, säger Stefan Johansson. Personligen tycker jag det ska bli jättespännande att engagera sig i produktskapande projekt; det är något som jag har lång erfarenhet av från bland annat Ericsson.

 

Förändringarna genomfördes den 1 november 2016.

Vill ni veta mer? 
Kontakta Jenny Rosencrantz, kommunikationschef, på 070-941 82 65 eller skicka ett mail till jenny.rosencrantz@softhouse.se

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!