Categories: Uncategorized

by Ardiana Spahija

Share

Softhouse Consulting Öresund AB etablerar lokal verksamhet i Helsingborg. Platschef blir Staffan Broomé.

 

Det var den 1  januari 2017 som Softhouse öppnade sitt sjunde kontor, beläget i Frihamnen i Helsingborg. Etableringen tog sin form bland annat för att stärka samarbetet med IKEA IT. 

– Det här stärker inte bara det lokala samarbetet med vår partner IKEA IT, utan gör det möjligt för oss att ytterligare utveckla vår närvaro i Öresundsregionen, säger Mats Petersen, VD för Softhouse Consulting, Malmö, för vilket det nya kontoret utgör en filial.

Inledningsvis kommer det nya kontoret att ha 10 anställda utvecklare samt Staffan Broomé som får titeln Unit & Business Development Manager. Broomé har lång erfarenhet av affärsutveckling och marknadsföring inom IT-branschen.

 

Om Softhouse

Softhouse Consulting Öresund AB är ett svenskt, privatägt, IT-konsultföretag specialiserat dels på utveckling, underhåll och anpassning av mjukvara, dels på verksamhetsutveckling. Företaget är ett av de ledande företagen i Skandinavien på Lean & Agile. Softhouse grundades 1996 och har idag cirka 200 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Karlskrona,Växjö, Helsingborg samt Sarajevo.

 

För mer information, kontakta Staffan Broomé, Unit & Business Development Manager (staffan.broome@softhouse.se; +46 702 17 60 02).

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!