Categories: Uncategorized

by ardiana spahija

Share

Categories: Uncategorized

by ardiana spahija

Share

Softhouse Consulting AB och Karlastaden Utveckling AB lanserar en mobilapplikation – för att samla in data som underlag för den fortsatta utvecklingen av den smarta stadsdelen Karlastaden i Göteborg.

Vårt samarbete med Karlastaden Utveckling och deras satsning på Karlastaden har just tagit ett stort steg framåt i innovationsarbetet. Tillsammans har vi släppt mobilapplikationen ”Karlastaden” för att utforska vad marknaden efterfrågar i bonära tjänster med fokus på två områden: appstyrda lås och Karlastadens bilpool. En stor del av de digitala lösningarna som erbjuds i appen är idag oprövade inom fastighetsbranschen. Användaren erbjuds därför i appen att testa olika scenarion, poängsätta funktioner och lämna egna kommentarer samt synpunkter.

Appen finns att ladda ner gratis på AppStore och Google Play. Alla som besvarar frågeställningarna i slutet av ett scenario via den gula pratbubblan deltar i en utlottning av två stycken appstyrda lås från företaget Glue. Detta låsvred installeras på ett befintligt lås hemma och innebär att man enkelt kan låsa/låsa upp via en app för att släppa in matleveranser, barnen eller hundvakten. Läs mer om Glue här: https://www.gluehome.com/

 

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!