Categories: Pressmeddelande

by Ardiana Spahija

ShareStyrelsen för Softhouse Nordic har utsett Måns Wiklander som ny VD för Softhouse Consulting Stockholm AB.Nysatsningen på Stockholm sker efter försäljningen av Salesforce konsulter till Fluido förra året. Nu är planen att starta ett flertal samarbeten med bolag där leverans kan ske från Softhouse olika kontor i Sverige, Polen och Bosnien.
”Måns kommer att bli en nyckelperson för Softhouse Consulting och Softhouse Invest fortsatta tillväxt och framtida strategi. Han har ett stort nätverk av kunder och partners samt idéer om möjliga nya framtida förvärv. Han kommer att bidra till vår vision att vara den ledande flexibla och pålitliga partnern inom mjukvaru- och verksamhetsutveckling”, kommenterar Bengt Gustavsson VD Softhouse Consulting och Stefan Johansson VD Softhouse Invest.
Måns Wiklander har en bakgrund från olika ledande roller inom IT, produkt och telekombranschen. Senast från InfoCare, Tacton och Tieto. Han tillträder den 7 januari.

För frågor, vänligen kontakta:
Måns Wiklander: VD Softhouse Consulting Stockholm AB
E-post: mans.wiklander@softhouse.se
Bengt Gustavsson: VD Softhouse Consulting Sverige AB
E-post: bengt.gustavsson@softhouse.se
Stefan Johansson: VD Softhouse Invest AB
E-post: stefan.johansson@softhouse.se

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!