Categories: Pressmeddelande

by rebecka

Share

Efter en ökad efterfrågan etablerar nu IT-konsultföretaget Softhouse nytt kontor i Karlshamn. 5 personer kommer från och med 1 juni att arbeta från Karlshamnskontoret. Anna Bäcklin som driver kontoret i Karlskrona med 65 medarbetare kommer även leda kontoret i Karlshamn.

– Vi är otroligt glada för möjligheten att etablera oss i Karlshamn! Blekinge är en attraktiv och spännande IT-region som hela tiden växer och där vill vi vara med och utveckla digitala affärer. Då vi främst finns i den södra delen av Sverige blir Karlshamn en naturlig länk mellan de olika kontoren.

Anna Bäcklin, VD Softhouse Sydost

Det känns som en naturlig och självklar plats att etablera sig i NetPorts lokaler och Rebecka, marknadsföringsansvarig, är en av dem som ser fram emot att arbeta från det nya kontoret.

– Jag är boende i Karlshamn och reser en hel del mellan våra olika kontor både i Sydost, Småland och Öresund och att etablera en knytpunkt på hemmaplan är kanon.

Softhouse har sedan tidigare kontor i Karlskrona, Stockholm, Malmö, Helsingborg, Växjö, Jönköping och ett i Sarajevo. Tillsammans utgör Softhouse nästan 200 medarbetare som utvecklar digitala affärer, mjukvara och människor och levererar värde snabbt och kontinuerligt genom agila arbetssätt. Att starta kontor i Karlshamn känns som ett naturligt nästa steg då det är en stad med nära knytpunkt mot flera stora industrier och IT-verksamheter.

Kontakt: Anna Bäcklin, VD Softhouse Sydost, 0709 – 80 04 39

Om Softhouse

Softhouse utvecklar digitala affärer, mjukvara och människor och levererar värde snabbt och kontinuerligt genom agila arbetssätt och kompetenta och duktiga medarbetare. Softhouse introducerade Agil metodik i Sverige 1996 när verksamheten startade och har sedan dess erbjudit Agil mjukvaruutveckling och konsulttjänster inom IT, ledarskap och coaching. Softhouse har 200 medarbetare fördelade på kontoren i Stockholm, Malmö, Karlskrona, Växjö, Jönköping, Helsingborg och med ett team i Sarajevo. Läs mer på softhouse.se

 

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!