Categories: Nyheter

by rebecka

Share

Vi vill tacka alla fantastiska kunder, medarbetare och partners för ett riktigt trevligt och spännande år. Vi har fortfarande några dagar kvar och vi går på full kraft med leveranser innan jul men vi vill ändå passa på att tacka för det härliga året vi har haft tillsammans.

Vi har tagit ett stort steg mot vårt mål i att digitalisera och skapa digitala affärer genom mjukvara, verksamheter och människor. Under året har vi påbörjat en del förändringar i bolaget som kommer att fortsätt även nästa år men  givetvis utgår den från all den fina grund som Softhouse har stått stadigt på sedan 1996. Hela vår vision och utveckling framåt bygger på att förstärka bilden och känslan av oss som det kvalitetsbolag vi är och vill vara. Man kan alltid bli bättre och vi tycker det är viktigt att vi delar med oss av vår kunskap och det vi kan bidra med på flera olika sätt genom digitalisering.

Om vi ska nämna några höjdpunkter som vi är extra stolta över under 2019 så är det att;

2019 har varit ett otroligt spännande år med flera nya medarbetare och kontor på olika platser. Totalt har vi lyckats bygga upp 2 nya kontor från grunden med många nya kontakter och spännande affärer.

– Vi lyckades trots denna expansiva plan och en del större investeringar att göra ett bra 2019 ekonomiskt även om vi inte riktigt har stängt våra böcker än. Detta ser jag som ett resultat av väldigt duktiga, dedikerade och engagerade medarbetare som har en stor förståelse för våra kunders olika behov. 2019 har varit inspirerande, utvecklande och väldigt givande och det glädjer mig att vi har så många fantastiska medarbetare som drivs av att vara med att utveckla Softhouse och vår bransch framåt; Säger Koncern VD Bengt Gustavsson.

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!