Categories: Pressmeddelande

by rebecka

Share

Softhouse Consulting har under 2019 expanderat kraftigt vilket resulterar i att man nu växer ur 3 kontor samtidigt. I Malmö flyttar man från Stormgatan till Slagthuset, i Karlshamn flyttar man en våning upp och dubblerar sin yta och i Sarajevo utökas befintlig lokal med 10 nya arbetsplatser. 

Softhouse har sedan starten etablerat sin verksamhet på 7 orter i Sverige och med ett kontor i Bosnien. Senaste öppningen var i Karlshamn för bara sex månader sedan. Då intresset för Softhouse varit stort har de mycket glädjande redan nu hunnit bli 10 medarbetare, och det är dags att flytta till större lokaler för att kunna fortsätta expansionen. Även i Malmö byter man kontor och flyttar till större ytor för bättre samverkan och interaktion mellan teamen. 

– Det känns såklart väldigt roligt att vi har fått ett så fint förtroende av våra kunder och som ett resultat av det kunna expandera för att få plats med nya talanger och uppdrag på hela tre kontor, Säger Anna Bäcklin, Koncernchef på Softhouse Consulting Sverige AB

Det är väldigt kul att det går så bra just nu och att vi expanderar. Vi söker kontinuerligt efter duktiga talanger till vårt team och större lokaler innebär så klart rum för fler duktiga medarbetare och ännu större leveranskapacitet. Ett starkt team bygger också effektiva och smarta leveranser. Det märks att det är en stark resa framåt när man kikar på resultaten för 2019 som sammanfattas med en tillväxt på 6,1% där årets omsättning landar på 241 656 kSEK med en vinstmarginal på 8,7%. 

– Den ökade tillväxten och det fina resultat för 2019 är till stor del en konsekvens av fler kunder och fler leveranser på samtliga kontor, säger Bengt Gustavsson CFO Softhouse Sverige AB.

Softhouse flyttar in i Slagthuset i Augusti 2020 och i Karlshamn byter man lokaler redan i Mars 2020 och i sarajevo ökar man kontorsytan under samma period. 

För mer information, kontakta:
Anna Bäcklin, Koncernchef, Softhouse Consulting Sverige AB

0709 – 800 439

anna.backlin@softhouse.se 

Bengt Gustavsson, CFO Softhouse Sverige AB

076-883 24 60

bengt.gustavsson@softhouse.se

eller

Rebecka Lindhe, Marknad- och kommunikationschef, Softhouse Consulting Sverige AB

0729 – 829 409

rebecka.lindhe@softhouse.se

Om Softhouse

Softhouse utvecklar digitala affärer, mjukvara och människor och levererar värde snabbt och kontinuerligt genom agila arbetssätt och kompetenta medarbetare. Softhouse startade 1996 och var en av de första bolagen att introducerade Agil metodik i Sverige. Softhouse erbjuder Agil mjukvaruutveckling och konsulttjänster inom IT, ledarskap och coaching. Softhouse har ca 200 medarbetare fördelade på kontoren i Stockholm, Malmö, Karlskrona, Karlshamn, Växjö, Jönköping och Sarajevo. 2019 omsätter koncernen 250 miljoner kronor.

 

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!