Categories: Nyheter

by rebecka

Share

Categories: Nyheter

by rebecka

Share

Softhouse Consulting har fått förtroendet att utöka sitt samarbete med Apollo och vara med i nyutveckling och design av deras mobilapplikation.

– Det känns såklart väldigt roligt att vi har fått förtroendet av Apollo att utöka vårt befintliga samarbete och vara med i både utveckling och design gällande nästa version av deras befintliga app. Vi strävar alltid efter att skapa ett smart och smidigt flöde direkt i appen, säger Måns Wiklander VD Softhouse Consulting Stockholm.

Softhouse har under flera år arbetat tillsammans med olika bolag inom resebranschen vilket gör att vi står väl rustade för tillväxt inom detta segment. Softhouse har under en längre period levererat biljettlösningar till kollektivtrafik och privata reseoperatörer. 

– Vi tycker att det känns tryggt och enkelt att jobba tillsammans med Softhouse och de har under den inledande fasen arbetat med oss på ett smidigt och bra sätt. Därför känns det roligt att fortsätta ett framgångsrikt samarbete, säger Matthias Lewin, Head of Ecommerce Apollo.

För mer information, kontakta:
Måns Wiklander, VD Softhouse Consulting Stockholm AB

070-245 54 67

mans.wiklander@softhouse.se

Rebecka Lindhe, CMO Softhouse Consulting Sverige AB

0729 – 829 409

rebecka.lindhe@softhouse.se

Om Softhouse

Softhouse utvecklar digitala affärer, mjukvara och människor och levererar värde snabbt och kontinuerligt genom agila arbetssätt och kompetenta medarbetare. Softhouse startade 1996 och var ett av de första bolagen att introducerade Agil metodik i Sverige. Softhouse erbjuder Agil mjukvaruutveckling och konsulttjänster inom IT, ledarskap och coaching. Softhouse har ca 200 medarbetare fördelade på kontoren i Stockholm, Malmö, Karlskrona, Karlshamn, Växjö, Jönköping och Sarajevo. 2019 omsätter koncernen 250 miljoner kronor.

Om Apollo

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer och bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialist arrangörerna Golf Plaisir, Lime Travel och Xtravel, samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Sedan 2015 är de en del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare.  

Läs mer i vårt pressrum

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!