Categories: Nyheter

by rebecka

Share

Categories: Nyheter

by rebecka

Share

Softhouse är nominerade till det “Stora IT-kompetenspriset 2020”, precis som de var redan 2019. Priset delas ut av Linnéuniversitetet till ett företag som utmärkt sig för att arbeta strategiskt och engagerat med kompetensutveckling av egen personal och i samverkan med utbildningsanordnare och studenter inom IT-relaterade utbildningar!

– Vi är otroligt glada att bli nominerade igen. Det synliggör vårt stora arbete med utbildningar, studentsamarbeten och praktikplatser för studenter samtidigt som vi kombinerar det med våra interna och regelbundna satsningar på intern kompetensutveckling. Nomineringen känns fantastiskt kul och är en bekräftelse på att vi jobbar på rätt sätt. Dessutom är det viktigt att säkerställa tillgången till rätt kompetens för den fortsatta tillväxten i branschen, säger Johan Lindblom, VD, Softhouse Småland.

– Softhouse har ett stort engagemang för att sprida kunskap och värderar personlig utveckling högt hos studenter. Som praktikant på Softhouse fick jag arbeta i ett team med andra studenter i ett riktigt kundprojekt. Det gav mig värdefull erfarenhet inför framtiden och jag lärde mig mycket under projektets gång. Som student blev jag välkomnad och behandlad som en kollega från start. Det finns en härlig gemenskap på Softhouse där alla delar med sig av sina kunskaper och har väldigt roligt under tiden, säger Lisa Wetterberg Student.

Softhouse arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling för att hålla medarbetare uppdaterade med det senaste inom olika tekniker och utveckling. Att samarbeta med IT-relaterade utbildningar och att jobba tillsammans med studenter är viktigt för oss och något som vi prioriterar över alla våra bolag. Samarbeten med studenter skapar mycket nya insikter som gör att vi håller oss relevanta med den senaste tekniken och nya tankesätt.

Om priset

Priset delas ut av Linnéuniveristetetet genom institutionen för datavetenskap och medieteknik. Man vill lyfta verksamheter som arbetar strategiskt och långsiktigt för att säkra den långsiktiga kompetensförsörjningen.För mer information om priset läs mer här.Priset delas ut måndag 15 juniKontakt: Johan Lindblom VD Softhouse Småland, 0709 – 86 51 85

Ämnen

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!