Categories: Nyheter

by rebecka

Share

Just nu är det många organisationer som tvingas att ställa om sina arbetssätt och jobbar ännu mer remote och framför allt få fram mjukvaruleveranser på distans. En svår tid för alla i samhället och som medför mycket nya tillvägagångssätt för många. Vi på Softhouse är vana vid leveranser på distans och har fungerande arbetssätt och strukturer på plats för att våra och dina leveranser ska ske precis som vanligt. Våra kontor i Sverige och Bosnien har arbetat remote mot både svenska och internationella kunder under flera år och har vedertagna arbetssätt, verktyg och strukturer som du känner igen dig i. Dessutom har vi under den senaste veckan haft över 150 deltagare på vårt webinar där vi delat med oss av våra samlade erfarenhet om distansarbete och working remote 

Behöver du utveckling eller se till att leveransen i dina mjukvaruprojekt fortgår även under denna svåra tid är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig; på distans.

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!