Categories: Nyheter

by rebecka

Share

I dessa Coronatider tycker vi det är viktigt att hashtagvitecherupp och drar vårt strå till stacken. Därför vill vi nu ge er möjligheten att öka er digitaliseringsgrad och utveckla era digitala affärer eller förbättra era digitala arbetsprocesser. Inga digitala funderingar är för små eller stora och vi är vana vid alla typer av digitala lösningar, programmeringsspråk och branscher.

Vi följer kontinuerligt folkhälsomyndighetens och andra myndigheters råd vilket innebär att vi inte kan träffas fysiskt just nu. Därför tänker vi att lunchen kommer till dig och vi snackas vid över en digital lunch istället.

Vad innebär det? Jo, vi bjuder på en digital rådgivningslunch som enkelt innebär att du väljer den lunch du önskar på en av dina lokala lunchställen och så skickar vi hem den till dig så att du slipper gå utanför dörren samtidigt som vi gör en insats för de lokala restaurangerna som har det lite tufft just nu. På så sätt kan vi stötta näringslivet genom att dela med oss av våra samlade erfarenheter och kunskap samtidigt som vi tillsammans stöttar den lokala restaurangen och får tid att snacka digitalisering tillsammans över en härlig e-lunch.

hashtagdigitallunch hashtagelunch hashtagvitecherupp

Nyfiken? Kontakta så hjälper hon dig

/Alla vi på Softhouse

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!