Categories: Nyheter

by rebecka

Share

En riktigt glad påsk till dig! Efter en väldigt speciell vår är det med blandade känslor som påsken nu är i antåg. Det är viktigare än någonsin att ta hand om varandra, hålla sig hemma och skydda våra riskgrupper. Det viktigaste är såklart att alla får behålla sin hälsa och att detta speciella läge snart vänder och att vi alla får komma tillbaka till en någorlunda bekant vardag.

Vi vill passa på att önska alla en riktigt glad påsk samtidigt som vi ger er en lite update om vad som händer hos oss just nu. Vi har nämligen fullt av spännande uppdrag och projekt som vi jobbar med och vi är glada för det fortsatta förtroende som vi har från våra kunder. Nu om någonsin har vikten av digitalisering visat sig vara en viktig faktor för fortsatt sömlösa leveranser och produktion vilket gör att det är många som måste tänka nytt och hitta kreativa lösningar på sina problem. Vi fortsätter att utveckla digitala affärer, mjukvara, verksamheter och människor och gör det vi kan för att bidra till att utveckla samhället i denna knepiga tid.

Inga digitala utmaningar är för stora eller små för oss, vi har ett stabilt och laddat team av medarbetare som alltid är beredda att starta igång med nya projekt och som är vana vid att arbeta på distans. Detta möjliggör effektiva uppstartsfaser med minimal tidsförlust samtidigt som vi levererar förstklassig kod och håller en hög teknisk nivå på allt vi gör.

Vi vill tacka alla fantastiska kunder som vi får möjlighet att jobba tillsammans med varje dag och alla fantastiska medarbetare som gör sitt absolut yttersta i varje uppdrag, för att alltid hitta smartaste lösningen och hålla högsta kvalité i alla våra leveranser och projekt. Med de små orden önskar vi er alla en riktigt fin påsk.

Se till att ta hand om varandra,

Hälsningar alla vi på Softhouse

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!