Categories: Nyheter

by Ardiana Spahija

Share

Softhouse nya lokaler i Slagthuset tar form

Förväntansfulla och riktigt taggade i denna härliga försommarvärme tog vi oss till Slagthuset i veckan för att se hur våra nya lokaler i Malmö tar form. Efter 24 år på samma adress känns det väldigt spännande att vi nu tar detta steg och expanderar till större, moderna och mer öppna ytor.

Genom åren har vi vuxit och byggt ett starkt team med erfarna och grymma medarbetare inom digitalisering, mjukvara- och verksamhetsutveckling. Flytten ger oss möjligheten att växa och fortsätta vår expansiva resa framåt. Vår nya lokal, som ligger ett stenkast från vår nuvarande adress Stormgatan, renoveras just nu och anpassas för vårt växande team och det interna behovet av större sociala ytor. Dels för att kunna bedriva fler utbildningar och hålla kurser i en stor och tillåtande lokal men också för att få möjlighet att samarbeta bredare med våra partners och samarbetspartners.

Att flytta till nya lokaler så nära våra gamla gör att vi inte behöver förändra så mycket i hur vi reser till och från arbetet; något våra medarbetare ställer sig mycket positivt till då många föredrar att resa kollektivt. Vi har under en längre tid arbetat med bland annat Skånetrafiken och varit med och arbetat för ett attraktivare kollektivt resande på vårt kontor i Malmö. Flytten till vårt nya kontor gör att vi kan fortsätta på den banan och det känns givetvis extra bra att vi inte behöver förändra så mycket i våra medarbetares resvanor.

Från och med början på augusti hittar ni oss i våra nya lokaler i Malmö på Slagthuset. Då är ni varmt välkomna förbi på kaffe och en visning i våra nya lokaler.

Softhouse-medarbetare blickar ut över utsikte från vårt nya Kontor i Slagthuset Insidan och trappen som ligger i centrum av de nya lokalerna hos Softhouse Softhouse nya lokaler i Malmö som renoveras Just nu pågår omfattande renoveringar av Softhouse nya lokaler i Slagthuset

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!