Categories: Nyheter

by Ardiana Spahija

Share

Nu har vi stängt dörrarna på Stormgatan 14 efter 24 fantastiska år på samma adress i Malmö. Vi öppnar istället upp våra nya dörrar på Slagthuset i Malmö där vi får njuta av fyra våningsplan med en oslagbar utsikt över hamnar och stad. 

För några veckor sedan gick flyttlasset från våra gamla lokaler till ett nytt kontor på Carlsgatan 12A, ett stenkast från centrala Malmö med närhet till både City och hamnar. De nya lokalerna är moderna, fräscha och öppna – lokaler som passar våra växande team, vår verksamhet och våra framtidsvisioner. Vi fyller lokalerna med medarbetare från vår konsultverksamhet, vårt investeringsbolag Softhouse Invest och Softhouse Akademi

 

Vill du besöka våra lokaler och ta en kaffe med oss? 

Vill du besöka våra lokaler och se hur vi har det är du välkommen att höra av dig till oss . Beroende på hur den speciella situationen utvecklas i vårt samhälle så hoppas vi att vi under hösten kommer att kunna bjuda in till events och kurser, men även andra sociala tillställningar, givetvis enbart om omständigheterna tillåter det. Vill du få mer information och inbjudan är du välkommen att registrera dig på vårt nyhetsbrev, då får du inbjudningar till allt kul som händer hos oss!  

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!