by rebecka

Share

Medarbetare på softhouse consulting

Medarbetare på softhouse consulting

Wiktor Kettel är fullstackutvecklaren som rest och jobbat i både Ghana, Polen och Rwanda. Det är mixen av riktigt roliga utmaningar och en charm i att inte riktigt veta vart han får åka härnäst i sitt uppdrag som är det bästa med Softhouse

Wiktor arbetar som fullstackutvecklare och har precis börjat med ett nytt spännande projekt där han ska vara med och utveckla en ny komponent i en vårdplattform hos en av våra kunder. I detta uppdraget arbetar han som lösningsarkitekt och teknisk utvecklingsledare. 

– Jag är inne och petar i rätt så spridda platser i koden, så jag skulle beskriva mig själv som fullstackutvecklare, berättar Wiktor. 

Från mjukvaruingenjör i Linköping till fullstackutvecklare i Karlskrona 

– Tidigare bodde jag i Linköping tillsammans med min fru, men hon fick ett nytt spännande jobb i Karlskrona och ville flytta ner. Jag hade olyckligtvis precis fått ett nytt jobb i Linköping som mjukvaruingenjör som jag gärna ville ta. Efter knappt ett år av veckopendlande mellan Linköping och Karlskrona bestämde jag mig för att flytta ner på heltid till Karlskrona, berättar Wiktor. 

I samband med detta la Wiktor ut på sin linkedIn profil att han letade jobb och en rekryterare i Karlskrona snappade upp det och introducerade honom för Softhouse. 

– Sedan dess har jag varit här och jag trivs riktigt bra med mina kompetenta och riktigt trevliga kollegor. Det finns en otrolig kompetens att ta del av och det är roligt att sprida det man själv snappar upp när man är ute på uppdrag. Vi är duktiga på att dela med oss av vår kunskap internt och det tycker jag är viktigt.

Innan pandemin tog Wiktor sig an projekt i Polen, Ghana, Rwanda och även städer innanför Sveriges gränser men utanför Blekinge. 

– Det bästa med Softhouse är mängden roliga utmaningar där jag inte riktigt vet vart jag är nästa vecka. Jag har aldrig varit ute på så mycket resande fot tidigare, berättar Wiktor.

Tar sig gärna an små programmeringsprojekt på fritiden

På fritiden gillar Wiktor att fotografera och att vara ute och springa. Mellan löpturer och fotosessioner tar han gärna på sig små programmeringsprojekt emellanåt och lite TV-spelande när andan faller in. 

– Med tanke på att vi har tre katter hemma så måste min hemliga talang vara att jag är bra på att ge en trilskande katt sina tabletter trots att den verkligen inte vill, säger Wiktor och skrattar.

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!