by hannahornback

Share

by hannahornback

Share

När Martin Jarsäter sökte praktikplats var det viktigt att få en utmanande och stimulerande praktikplats som har tid att ta emot en praktikant, där tycker han att Softhouse är helt rätt val.

Martin Jarsäter är en av våra praktikanter som befinner sig på Stockholmskontoret. När han inte hänger på vårt kontor pluggar han sista terminen inom Data- och Systemvetenskap på Stockholms Universitet. Under utbildningen så provade Martin på flera olika roller, men fastnade tidigt för programmering och insåg att det var något han ville arbeta med i framtiden. 

När Martin sökte praktikplats ville han få möjligheten att känna på hur det är att arbeta som konsult inom ett större projekt, men han letade också efter en arbetsplats där han kände att det fanns tid och vilja att ta emot och lära upp en praktikant.

– Från min allra första dag så har Softhouse verkligen levt upp till det. Jag sökte en utmanande och stimulerande praktik, och där känner jag verkligen att Softhouse var rätt val, berättar Martin. 

På Softhouse vill alla dela med sig av sin kunskap

Under Martins praktik har han fått arbeta med att utveckla ett av våra större projekt. Hittills så har han främst arbetat med Frontend i React, men han har också provat på lite backend och att skriva tester. 

– Det bästa med att praktisera på Softhouse är att alla är så otroligt villiga att dela med sig av sin kunskap vare sig det är gällande kod, design, vår nuvarande sprint eller framtida utmaningar och jag känner verkligen att jag lär mig något nytt varje dag. De tipsen och hjälpen jag har fått under praktiken känner jag redan nu att jag kommer ha stor nytta av i mitt framtida arbetsliv, berättar Martin.

Från datorn till köket

När Martin inte pluggar eller är hos oss och programmerar har han ett starkt intresse för fotboll och matlagning.

– Jag älskar att prova nya recept och utmana mig själv i köket. När det gäller fotboll så får jag  följa favoritlagen på distans och hålla mig uppdaterad med hjälp en podcast eller två, berättar Martin.

Vill du också ha din praktik hos oss? Kontakta något av våra kontor så hjälper dem dig vidare. Läs mer här.

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!