by hannahornback

Share

by hannahornback

Share

Goran är verksamhetsutvecklare på vårt kontor i Jönköping. Han arbetar nära våra kunder och hjälper dem att välja rätt väg i deras affärsresa. Goran trivs i sitt arbete som konsult och den stora variationen i vardagen.

Goran Dzalto är verksamhetsutvecklare på vårt kontor i Jönköping och arbetar alltid nära våra kunder. Han sätter sig in i kundernas affärsidé och hjälper de välja rätt tillvägagångssätt för att påbörja deras resa. 

– Jag hjälper våra kunder att förstå vilka tekniker vi kan använda och vad som är bäst för dem. Vad vi på Softhouse är duktiga på och kan hjälpa till med och tillsammans diskutera vi värdet av produkten. Våra kunder tycker att det känns tryggt när de har någon som förstår vad de behöver beställa och investera i. Inte för mycket och inte för lite utan bara enbart det som de behöver, säger Goran.

Goran har också en hel del erfarenhet av att arbeta i olika system och dessutom har han en designbakgrund inom UX. UX står för “User Experience” och handlar om användarvänlighet och hur en användare upplever ett system, en hemsida eller en applikation. 

– Jag har designat flöden och ritat upp olika delar av kundens system som gör att deras användare får bättre upplevelse, jag tycker att UX är riktigt kul! Jag älskar att arbeta nära våra kunder och bli en del av ett team där jag får produktägarskap och att designa en del, säger Goran.

Just nu arbetar Goran med två medelstora bolag samtidigt. I det ena företaget arbetar han just nu med att designa om användarupplevelse för deras tusentals användare. För det andra företaget arbetar han med en webbapplikation där Gorans design kommer lösa flera aspekter på hur man använder applikationen, både som slutanvändaren och för de som driver sajten.

– Förutom det så hjälper jag även flera mindre kunder med deras digitala resor och att skapa nya kundkontakter, berättar Goran.  

Från entreprenör till konsult 

Innan Goran började på Softhouse var han entreprenör och drev flera olika företag. Han har haft   ett digitalt produktföretag, en webbutik, drivit en sociala nätverksplattform, arbetat med fastighet och haft en webbyrå. Det var genom rekommendationer som Goran hamnade på Softhouse. 

– Jag var lite spänd till en början att arbeta på Softhouse då jag var osäker på om jag skulle trivas med att arbeta som konsult. Men nu har jag upplevt utvecklingsmöjligheterna och kollegorna som jag arbetar med är helt underbara, säger Goran. 

Han fortsätter. 

– Det roligaste med mitt jobb måste ändå vara det faktum att alla veckor ser olika ut. Konsulterna, som jag har den äran att arbeta med, är en stor del av det som gör min vardag på Softhouse spännande och kul. Softhouse är ett företag som är måna om sina medarbetare. Jag tror att alla Softhouse:are känner sig sedda och uppskattade, på riktigt! Vi är inte ett så stort bolag där du kan försvinna i mängden, utan på något sätt känner man sig alltid som en del av någonting större.

Men att vara konsult är inte alltid en lätt uppgift. Uppgifterna varierar från kund till kund och jobbet innebär mycket resande och att träffa nya och olika människor nästan konstant. 

– Men det är också den delen som jag tycker är roligt med vårt jobb. Dock kan det vara en utmaning när man blir lite äldre, som jag, säger Goran och ler. 

När Goran inte är ute hos våra kunder eller hänger på kontoret i Jönköping tycker han om att spela TV-spel med kollegan Nedzad. Eller spendera tid med sin fru Ivana och deras hund Penni. 

– Det kan vara allt från att gå promenader, se på någon film/serie. Eller att besöka våra vänner och familj, säger Goran. 

Vill du bli en del av vårt team? Vi söker ständigt nya medarbetare, kika in på våra lediga jobb och läs mer.

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!