by rebecka

Share

by rebecka

Share

Bildtext: Måns Wiklander, VD region Stockholm, Jesper Sundien, Magnus Gunnarsson samt kontorschef Uppsala Erik Flodström i nya lokaler på United Spaces i Uppsala.

Konsult- och mjukvaruföretaget Softhouse, med ca 300 medarbetare, expanderar ytterligare och etablerar nytt kontor i Uppsala. Sedan 2019 har man expanderat kraftigt och man har öppnat kontor i Karlshamn, Kalmar och Jönköping – och nu öppnar man ytterligare ett – i Uppsala. 

Softhouse har idag ca 300 medarbetare fördelat på verksamheter på 8 orter i Sverige och med ett kontor i Bosnien, Sarajevo. Den senaste öppningen var i Kalmar och en del av förvärvet av fullservicebyrån Milou. Då intresset för Softhouse kontinuerligt ökar och efterfrågan på våra tjänster växer så ser vi nu behovet att etablera oss på ytterligare en ort i Sverige. 

– Det är mycket glädjande att vi nu har möjligheten att etablera oss på ytterligare en ort. Efterfrågan på våra tjänster växer hela tiden och det känns bra att vi snabbt kan finna rätt kompetens på en ny marknad. Vid etableringar utgår vi från rätt kompetens, den lokala kundbasen samt närhet till Universitet och Högskolor. Vi är redan 5 personer på plats i Uppsala och det är alltid lika roligt när våra duktiga medarbetare är en så stark drivkraft som Erik varit vid denna etablering, säger Anna Bäcklin, Koncernchef på Softhouse. 

Vi söker kontinuerligt efter duktiga talanger till vårt team och ett nytt kontor innebär rum för fler duktiga medarbetare och ännu större leveranskapacitet. Ett starkt team bygger också effektiva och smarta leveranser och genom den starka medarbetarbas på ca 300 medarbetare kan vi leverera efter den kapacitet som kunden önskar. 

– Jag tycker det är jätteroligt att vi nu etablerar oss i min hemstad. Jag har varit en del av vårt Stockholmskontor och etableringen där och nästa steg är helt klart att komma närmare universitetsstaden Uppsala. Vi har en genomtänkt strategi och stort utbyte mellan kontoren som skapar större gemenskap där vi tillsammans verkligen gör digital skillnad i våra kunders vardag.  Dessutom är det är en stor styrka att vi har ca 300 specialister inom IT och digitalisering som kan hjälpa våra kunder på bästa sätt, säger Erik Flodström, Kontorschef Uppsala. 

Erik flodström, kontorschef Uppsala 

Softhouse öppnar sitt första kontor i Uppsala på kontorshotellet United Spaces med start från och med den 18:e Januari 2022. 

För mer information, kontakta:
Anna Bäcklin, Koncernchef, Softhouse

0709 – 800 439, anna.backlin@softhouse.se 

Erik Flodström, Kontorschef Softhouse Uppsala 

076 – 183 24 96, erik.flodstrom@softhouse.se

eller

Rebecka Lindhe, Marknad- och kommunikationschef, Softhouse 

0729 – 829 409, rebecka.lindhe@softhouse.se

Om Softhouse

Softhouse utvecklar digitala affärer, mjukvara och människor. Softhouse erbjuder konsulttjänster inom mjukvaruutveckling och digital transformation. Företaget grundades 1996 och var en av de första att introducera Agil metodik i Sverige. Softhouse sysselsätter ca 300 medarbetare fördelat på kontor i Malmö, Karlskrona, Kalmar, Karlshamn, Växjö, Jönköping, Stockholm och Sarajevo. 

Softhouse håller regelbundet utbildningar, kurser och event genom Softhouse Akademi där man hittills utbildat över 20 000 scrum masters. Softhouse Invest investerar i företag med stort mjukvarubehov där företaget bidrar med ledning och finansiering. 2021 förvärvade man fullservicebyrån Milou Communication.

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!