by guestwriter

Share

Hana arbetar som konsultchef och projektledare på vårt kontor i Växjö. När hon inte hjälper våra kunder med innovationsprojekt eller arbetar nära våra kollegor, spenderar hon gärna sin fritid i köket med att testa på nya spännande recept.

Hana Ademaj arbetar som konsultchef och projektledare på kontoret i Växjö. Som konsultchef arbetar hon nära medarbetaren för att säkerställa deras välmående och att de har så bra förutsättningar som möjligt i sina uppdrag. 

– Just nu befinner sig Softhouse i en tillväxtresa, så vi har ett stort fokus på rekrytering till våra olika kontor, säger Hana. 

Utöver sin roll som konsultchef arbetar hon också som projektledare på IKEA Marketing and Communication.

– På IKEA leder jag ett innovationsprojekt som jag tyvärr inte kan berätta om, men som är fantastiskt roligt och intressant. IKEA är ett bolag som satsar mycket på innovation och det är kul att vi på Softhouse får vara en del av deras resa, berättar Hana.

Det som motiverar Hana i sitt arbete som konsultchef är nöjda och glada medarbetare som känner sig uppskattade, inkluderade och motiverade. Hana menar på att våra medarbetare är kärnan i Softhouse verksamhet och tack vare deras stora engagemang så har vårt företag också nöjda kunder. 

– I min roll som projektledare brinner jag för att leda, bygga starka team och hitta innovativa och kreativa lösningar, säger Hana.

Hon fortsätter.

– Det roligaste med mitt jobb är att se människor växa och åstadkomma saker de själva inte trodde var möjligt. En stor utmaning i mitt arbete idag är rådande restriktioner pga pandemin. Det kan vara svårt att stärka samarbeten och gemenskap under hemarbete. Hos oss på Softhouse har vår inarbetade kultur haft en betydande roll under denna perioden.

På Softhouse kan du bidra och göra skillnad

För några år sedan flyttade Hana till Växjö för att studera vid Linnéuniversitetet och efter sin magisterexamen inom ledarskap och management så började hon arbete som projektledare på ett bolag inom spelindustrin. 

– Efter ett tag så ville jag ha nya utmaningar och fick upp ögonen för Softhouse och konsultbranschen när Kemal tillträdde som VD för Småland. Vi hade ett möte för att diskutera eventuella möjligheter och jag fick en väldigt positiv uppfattning av bolaget. Jag gillade möjligheten att få testa på olika branscher och därmed få en snabbare kompetensutveckling, berättar Hana. 

Enligt henne har Softhouse en väldigt öppen, varm och uppmuntrande företagskultur som främjar kontinuerligt lärande, gemenskap och nytänkande. På Softhouse har alla möjlighet att påverka, bidra och göra skillnad.

– Om jag skulle välja ett av Softhouse värdeord, så skulle jag säga att ordet “Passion” är min favorit. Detta för att vi på Softhouse är passionerade och alltid strävar efter att göra det lilla extra för våra kollegor och kunder. Jag känner mig priviligerad att få arbeta med extremt kompetenta och passionerade kollegor som verkligen brinner för deras arbete, säger Hana.

Från kontoret till matlagning

När Hana inte arbetar föredrar hon att spendera sin tid med sin man och deras familjer eller umgås med vänner och laga mat. 

– Jag har alltid haft ett stort matintresse sedan jag var väldigt liten. När jag får tid över på fritiden så ställer jag mig ofta i köket och lagar mat – gärna italienskt eller något från mitt hemland Bosnien, berättar Hana. 

Hon fortsätter.

– Min hemliga talang måste vara att jag är väldigt kreativ! Jag växte upp i en musikalisk familj men den genen fick jag tyvärr inte ärva. Därför fick jag hitta min egna grej och det blev att måla och skapa. 

Vill du bli en del av vårt team? Vi söker ständigt nya medarbetare, kika in på våra lediga jobb och läs mer.

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!