Categories: Nyheter

by Ardiana Spahija

Share

Det är med stolthet vi meddelar att vi från och med i år erbjuder ett attraktivt och spännande traineeprogram till de som är redo att ta klivet ut i arbetslivet i Sverige mest turbulenta bransch. Vi har en lång och gedigen erfarenhet inom IT-branschen där vi framförallt gjort oss kända som ett av de ledande företagen och pionjärerna i Skandinavien inom Lean & Agil mjukvaruutveckling. 25 år senare är vi ett team på 300+ mjukvaruproffs som tillsammans med våra kunder kodar framtiden. 

Kunskapsutveckling och att dela med oss av vår kunskap har alltid varit en stor del av vilka är och hur vi är på Softhouse. Det föll sig därför helt naturligt att vi också skulle vara med och forma framtidens IT-konsulter i vår bransch. Level Up med Softhouse vänder sig till nyutexaminerade studenter från högskola eller universitet och unga utvecklare som har mindre är 2 års arbetslivserfarenhet. Målet är att erbjuda en bra ingång till IT-konsultbranschen och tillsammans med erfarna kollegor och andra trainees utforska och leverera efter sin passion inom IT. 

Vernisa Rejhan, Talent and Performance Manager, lyfter fram IT-konsultbranschens fördelar för en första arbetslivserfarenhet:  

IT-konsultbranschen passar unga människor som är ute efter att få både bredd och djup inom sin profession och vill ta stora kliv i sin utveckling. Våra kunder befinner sig inom ett stort spann av industrier och vi jobbar med tjänster från design, utveckling och förvaltning. Det innebär att våra trainees får en stor spelplan att prova på olika industrier och delar av produktutveckling tillsammans med oss.

Varje dag bygger vi på Softhouse olika digitala lösningar för en bred bas av kunder inom Skandinavien. Som Softhouse trainee får du en anställning från start och du tar del av ett traineeteam som tillsammans följs åt inom det ettåriga programmet. Programmet sätter fokus på att utveckla både programmerings- och konsultfärdigheter genom en blandning av olika lärmiljöer. Som trainee på Level Up tar du del av föreläsningar, workshops och kunduppdrag; allt för att ge dig en helhetsinblick i IT-konsultbranschen. 

Young Fogelström, Strategiskt leveransansvarig på Softhouse berättar: 

De nyutexaminerade som kommer direkt från studier kan tillföra mängder med nya idéer och synsätt som behövs för att vi ska utvecklas tillsammans och kunna skapa nya innovativa lösningar. Med vårt traineeprogram tar vi tillvara på detta och samtidigt utmanar, utvecklar och bygger riktigt bra team där du direkt får en betydande roll. Du har möjlighet att från start vara med och styra din utveckling och professionella karriär med stöd av alla medarbetare på Softhouse och detta program.

Är du en teamspelare, som gillar enkelhet och har passion för tech? Tycker du dessutom om att driva din utveckling och har modet utmana dig själv och andra – då kan vårt Traineeprogram vara något för dig. 

För mer information om programmet, läs här eller ansök direkt härVi tar emot ansökningar till och med 15 maj. 

 

 

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!