Categories: Artikel, Nyheter

by guestwriter

Share

På Softhouse är vi  måna om att dela med oss till varandra av det vi kan –  kunskapsdelning mellan kollegorna över alla våra kontor hör till arbetsvardagen och bidrar till ännu bättre team och leveranser.

Varje år håller vi också SofthouseDay – vår  årliga kompetensdag som är en dynamisk mix av workshops och föreläsningar som hålls av både kollegor, kunder och andra externa uppskattade talare. Med åtta kontor runt om i Sverige och ett i Sarajevo, blir det en heldag för oss alla fylld av nätverkande och mingel på olika teman inom business och tech. 

Årets SofthouseDay hölls i helgen och hade fokus på de intresseområden som efterfrågas av både våra kunder och marknaden, men även där våra kollegor har stort intresse att lära sig mer – Artificial Intelligence och Machine Learning, projektledning, designtools, IT-säkerhet, Business Intelligence och många fler! 

Vi vill rikta ett stort tack till alla våra kollegor som höll i föreläsningar och workshops och skapade en bra arena för att bygga vidare på varandras kunskaper och ta med oss nya insikter tillbaka till våra leveranser och kunder. Vidare kommer vi att dela med oss mer information om våra talare och deras teman, stay tuned. 

Vi delar med oss av vår kunskap på flera olika sätt och håller regelbundet utbildningar, kurser och event genom Softhouse Akademi. Att dela med sig av vår kunskap är viktigt och någonting som vi är väldigt duktiga på. Vi gör det gärna och ofta, både internt och externt. För vi vet att när du växer, så växer Softhouse!

Vill du bli en del av vårt team? Vi söker ständigt nya medarbetare, kika in på våra lediga jobb och läs mer.

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!