by ardiana spahija

Share

by ardiana spahija

Share

Mjukvarukonsultbolaget Softhouse, med ca 300 medarbetare, fortsätter expandera och etablerar nytt kontor i universitetsstaden Lund. Etableringen i Lund är den senaste öppningen i den expansiva fasen som Softhouse befinner sig i med nya kontor i Karlshamn, Kalmar, Jönköping och Uppsala

Softhouse med sina ca 300 medarbetare, fördelat på nio olika orter i Sverige och med ett kontor i Sarajevo, Bosnien, expanderar och öppnar upp dörrarna i Lund.  Satsningen i Lund är en viktig del av Softhouse tillväxtresa där de idag har ca 90 medarbetare i Malmö/Lund-regionen. Satsningen för också Softhouse närmare flera av sina kunder.

– Det är med glädje vi kan meddela att vi etablerat oss i Lund. Vi upplever en stark efterfrågan på våra tjänster och spetskompetenser i regionen. Exempelvis har vi intressanta pågående projekt inom AI. Det är viktigt för Softhouse att ha lokal närvaro på orter med mjukvaruintensiva bolag som ligger i framkant, något Lund verkligen har, berättar Anna Bäcklin, ansvarig för Softhouse.

Anna fortsätter. 

– Genom en lokal närvaro i Lund  kan vi nu jobba ännu närmare våra kunder för att bygga vidare på de långa kundrelationer vi är kända för. När vi finns fysiskt på plats öppnar det självfallet också upp för ett fördjupat samarbete med universitetet som är viktigt för Softhouse tillväxtresa. 

Att växa men samtidigt bibehålla hög nivå på kompetens hos medarbetare är en utmaning för de flesta arbetsgivare men ett område där Softhouse varit kreativa och lyckats väl.

– Genom att öppna upp ett kontor i Lunds stadskärna ger vi våra medarbetare chansen att variera sin arbetsdag och växla mellan två helt olika kontorsmiljöer. Att träffa andra kollegor och ge sig ut i myllret i Lund på lunchen skapar nya möjligheter till möten, nya kollegor och innovation berättar Ola Persson, ansvarig för Sydväst

Bild: Ola Persson, ansvarig Softhouse Sydväst

 

Softhouse öppnar sitt första kontor i Lund på Grönegatan 1C med start från maj 2022. 

För mer information, kontakta:
Anna Bäcklin, Koncernchef, Softhouse
0709 – 800 439
anna.backlin@softhouse.se

Ola Persson, Ansvarig Softhouse Sydväst
0708 – 308 474
ola.persson@softhouse.se

 

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!