by ardiana spahija

Share

by ardiana spahija

Share

Under våren har Ronneby kommun genomfört en upphandling och urvalsprocess för ny helhetspartner inom kommunikation – en upphandling Milou hela tiden hoppats på och jobbat hårt för att vinna. 

– Vi är jätteglada för möjligheten vi nu får att skapa bra kommunikation tillsammans med Ronneby kommun, säger Annica Lagergren, VD på Milou. För oss var möjligheterna som denna upphandling innebär, med ett helhetsåtagande för alla kommunikationsområden inom Ronneby kommun och de kommunala bolagen, extra spännande, fortsätter hon. 

Samarbetet, som börjar gälla i september 2022, var i upphandlingen fördelat på två områden – strategisk kommunikation/grafisk produktion och digitala kommunikationstjänster – och gäller Ronneby kommun, Ronnebyhus, Miljöteknik och Ronneby Industrifastigheter.

– Eftersom vi på Milou vann bägge områdena, innebär det att vi nu hela tiden kan tänka helhet i de lösningar vi tar fram och leveranser vi gör, berättar Annica. Extra kul är det att denna upphandling omfattar både strategi för och kreativt uttag av kommunikation – något som vi på Milou ibland upplever hanteras separat men som nu i stället ges möjlighet att fungera sömlöst mellan strategi – koncept – produktion, säger Annica. 

Milou är sedan tidigare leverantör till flera nationella myndigheter och organisationer – och trots lite extra tyngd i sydöstra Sverige är Ronneby kommun är en ny och spännande bekantskap. 

– Det finns en hel massa starka värden i Ronneby – med Brunnsparken, Gribshunden, den fantastiska kusten och flera aktuella företagsetableringar som några goda exempel – och vi kan inte vänta till att efter sommaren ta oss an detta hedersuppdrag, avslutar Annica Lagergren.

 

Annica Lagergren
VD, Milou Communication
annica.lagergren@milou.se, +46 733 838470

 

Milou Communication är en strategisk och kreativ fullservicebyrå som utvecklar digitala affärer och bygger starka varumärken. Byrån startade 2003 och har 25 medarbetare i Karlskrona, Kalmar och Malmö som jobbar med att skapa varumärken, marknadskommunikation, digitala tjänster och webbplatser. Med ”Beautiful experiences” som ledstjärna i allt som görs, jobbar Milou på uppdrag av lokala, nationella och internationella kunder och varumärken, bland andra Telenor, Ericsson, Länsstyrelsen Blekinge, Affärsverken, MCT Brattberg, Hyper Island, Sveaskog, ALMI, Stars and Stripes, Region Blekinge, Mölndalsbostäder och Karlskrona Kommun. Sedan 2021 ingår Milou i koncernen Softhouse som utvecklar mjukvara, verksamheter och människor genom att skapa digitala tjänster för framtiden.

 

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!