by guestwriter

Share

by guestwriter

Share

Det blir Daniel Hultqvist som kliver in och tar rollen som ansvarig för Softhouse verksamhet i Karlshamn. Softhouse, med sina 300 medarbetare fördelat på tio kontor i Sverige och ett i Sarajevo, Bosnien sysselsätter idag 12 stycken medarbetare i Karlshamn. Daniel som har jobbat på Softhouse i fem år tar nu alltså över ansvaret i Karlshamn.

Daniel Hultqvist började på Softhouse redan 2017 där han till största del haft rollen som produktägare och kravanalytiker i både stora och små projekt med allt från mindre lokala kunder till globala kunder med helt andra krav. Han har en gedigen erfarenhet av att arbeta nära slutkund och agera brygga mellan kund och utvecklingsteam. 

– Jag är glad över att Daniel är redo att axla rollen som ansvarig för vår fortsatta tillväxt i Karlshamn, säger Jörgen Persson, ansvarig för Softhouse Sydost. Vi har ett mycket starkt team på plats och fler ska vi bli. Daniel har med sig en stor bredd av erfarenheter från olika affärsprocesser och kundrelationer. Jag är övertygad om att vi med Daniel vid rodret kommer accelerera vår tillväxt genom att attrahera flera nya skickliga utvecklare samt skapa nya långsiktiga affärer.

Softhouse Karlshamn

Daniel har tidigare arbetat på Ericsson och haft liknande ledarroller med fokus på bl.a. teknisk säljstöd. Han har även en gedigen erfarenhet av att arbeta som kravanalytiker, arbeta nära kund för att förstå kundens behov, ha koll på helheten i projekt och få alla involverade att se slutmålet för att leverera ett så bra projekt som möjligt. 

– Det känns både inspirerande och spännande att nu få göra denna resa på Softhouse tillsammans med alla fantastiska kollegor på plats i Karlshamn. Vi har nya, fräscha och moderna lokaler som är rustade för vår expansiva tillväxtresa med ett fantastiskt läge som ger oss möjlighet att nå ut till nya kunder och jobba ännu närmare befintliga kunder – i ett område där det händer mycket spännande saker, berättar Daniel Hultqvist, ansvarig för Softhouse verksamhet i Karlshamn.

Daniel Hultqvist tillträdde sin nya tjänst den 1:a  Augusti 2022. 


För mer information, kontakta:

Jörgen Persson, ansvarig Softhouse Sydost
070-961 47 88
jorgen.persson@softhouse.se

Daniel Hultqvist, ansvarig Softhouse i Karlshamn,
076-883 24 75
daniel.hultqvist@softhouse.se

 

Om Softhouse

Softhouse utvecklar digitala affärer, mjukvara och människor. Softhouse erbjuder konsulttjänster inom mjukvaruutveckling och digital transformation. Företaget grundades 1996 och var en av de första att introducera Agil metodik i Sverige. Softhouse sysselsätter ca 300 medarbetare fördelat på kontor i Malmö, Karlskrona, Kalmar, Karlshamn, Växjö, Jönköping, Stockholm och Sarajevo. 

Softhouse håller regelbundet utbildningar, kurser och event genom Softhouse Akademi där man hittills utbildat över 20 000 scrum masters. Softhouse Invest investerar i företag med stort mjukvarubehov där företaget bidrar med ledning och finansiering. 2021 förvärvade man fullservicebyrån Milou Communication.

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!