Categories: Akademi, Nyheter, Tribe

by guestwriter

Share

Categories: Akademi, Nyheter, Tribe

by guestwriter

Share

Varmt välkommen till DevTribe Gathering #20 – Cloud, med fokus på molntjänster.

Hur nyttjar vi möjligheterna med molntjänster på bästa sätt?

Numer använder allt fler företag och organisationer molntjänster för sina lösningar. Men det är inte alltid lätt att veta vilka tjänster man bör använda för att utnyttja möjligheterna med att finnas i molnet. Ofta blir resultatet att man ”bara” flyttar sin befintliga lösning utan att dra fördel av alla nya möjligheter som ges.

Genom att lära sig mer om vilka tjänster som finns så kan man bygga lösningar på ett nytt sätt som inte bara är säkrare och mer skalbara, utan även kan ge applikationerna helt nya möjligheter. Att exempelvis inkludera AI tjänster i sin applikation är nu enklare än vad det någonsin har varit.

Varmt välkomna till en kväll där vi berättar mer om våra erfarenheter och vilka möjligheter vi ser. Utifrån det, och från övriga deltagares egen erfarenhet, så går vi sedan vidare med diskussioner om de områden som väcker mest nyfikenhet.

Talare presenteras löpande – men vi kan avslöja att keynote speaker för kvällen är Ola Hiselius, Cloud Solution Architect på Softhouse.

Eventet är i samarbete med A-Society.

För att delta behöver du anmäla dig via länken här – anmäl dig här!

Det praktiska

Datum: 5 oktober 2022
Tid: kl. 17.30
Plats: A-society (Anmäl dig)
Språket: Svenska

Våra talare:

Keynote Speaker – Ola Hiselius / Cloud Solution Architect

Arvid Josefsson / Lösningsarkitekt på Fellowmind

Mer information och talare kommer att presenteras inom kort.

Anmäl dig här!

Om DevTribe

I denna DevTribe kommer vi att skapa ett utrymme där alla inblandade kan dela sina värderingar och idéer. Vi kommer samla passionerade experter som kommer att prata om ämnen relaterade till Cloud/molnlösningar och du som publik kommer att få möjlighet att diskutera och dela dina erfarenheter om de olika ämnena med dem.

Detta kommer att göras under vår Open Space-session. Open Space är en sammankomst vi har efter presentationerna som präglas av kreativitet och öppenhet.

Vi välkomnar alla oavsett om du är en student som är nyfiken på att lära dig mer eller en expert som söker nya perspektiv.

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!