Categories: Artikel, Nyheter

by Ardiana Spahija

Share

Digitri som verkar för en stark IT-hub i Linnéregionen genom att bidra med kompetensförstärkande aktiviteter anordnar för fjärde året i rad Digitala veckan; detta året med fokus på Kompetensförsörjning inom Tech. Softhouse är givetvis med.

Likt föregående år är Softhouse med under hela Digitala Veckan. Varje dag sker flera olika aktiviteter med fokus på kompetensförsörjning inom Tech där vi på Softhouse är med och bidrar med kunskap och erfarenhet från branschen.

Det är en självklarhet för oss att vi ska vara med och bidra till den regionala utvecklingen genom att dela med oss av vår expertis och erfarenheter inom Tech-branschen. Digitala veckan är ett bra initiativ som främjar utbytet mellan olika aktörer inom näringslivet i regionen, berättar Kemal Basic, Ansvarig för vår verksamhet i Småland.

Softhouse finns med som utställare vid Linnéuniversitet under Karriärdag teknik med både monter och team på plats. Vi kommer även medverka under morgonsoffan i Kalmar där Gustav Hammarström, ansvarig för Softhouse verksamhet i Kalmar, är med och pratar omHur kan vi synliggöra framstående verksamheter och företag i Linnéregionen och hur vi kan medverka till att attrahera fler medarbetare?”.

Vi kommer även bjuda in till två digitala föreläsningar med våra experter Kerstin Johnsson och Ola Hiselius. Kerstin som är AI och maskininlärningsingenjör kommer ta oss på ett djupdyk inom AI och Ola som är Cloud Architect kommer prata om ”Säkra och skalbara applikationer i Azure”. Vill ni träffa oss på plats och mingla så kommer vi medverka vid E-handelsfrukosten på Science Park i Kalmar.

Ni kan även ta del av Softhouse bidrag där Digitala Veckan gått ut till företag för att intervjua och spela in “Vad våra företag tänker om Tech-branschen

Vi uppdaterar information kring vår medverkan under Digitala Veckan löpande. Följ oss på våra sociala medier för att nås av aktuell information:

Linkedin: Softhouse

Instagram: LifeatSofthouse

Facebook: Softhouse Consulting

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!