Categories: Akademi, Nyheter

by Ardiana Spahija

Share

Uppmärksamma internationella kvinnodagen tillsammans med oss på Softhouse och WiTech – i Växjö!

Låt oss snacka om kvinnliga förebilder!

Varje berättelse är annorlunda. Karriärmöjligheterna inom teknikbranschen är oändliga. Kvinnor behöver fler plattformar för att bli hörda och för att dela sina berättelser. Temat för detta event är kvinnliga förebilder, där vi kommer att lyssna på inspirerande berättelser och erfarenheter av kvinnor i branschen. Evenemanget kommer att ge oss möjlighet att prata om de utmaningar och möjligheter vi ser inom IT/tech-branschen, dela kunskap, skapa medvetenhet och så klart – nätverka och ha kul!

Sista anmälningsdag är den 6 mars, så se till att anmäla dig i tid!

Det praktiska

Datum: 8 Mars 2023
Tid: kl. 17:00 – 20:00
Plats: Softhouse Växjö
Språket: Engelska
Registrering

Talare:

Liv Ortiz Andersson / Project Manager @ Softhouse

 

Erdelina Kurti / Postdoctoral Researcher @ Department of Informatics/Faculty of Technology at Linnaeus University

 

Monica Skagne / former CEO at Växjö kommun and leader in tech since the late 80s

Christina Bizoumi / Digital leader working with product management at IKEA Marketing and Communications

Mer information och talare kommer att presenteras inom kort.

 

Om WiTech

”WiTech is a Network Created by Women for Women”

The network wants to raise awareness of the possibilities in jobs related to IT. Due to an over representation of men within jobs related to IT and a lack of female role models, some women might feel lonely in the field. That’s why WiTech was created. WiTech is not bound to any companies which makes this network open for everyone. We want the network to be a place where we can exchange knowledge, inspire others and show the variety of roles within the field.

We also have a strong commitment to inspire the next generation of Girls to work with IT or choose to study IT. WiTech also aims to create more female role models. The IT-industry is evolving rapidly, and we need as many qualified people as possible, but the number of females in the IT-industry and the number of females who study IT is still low.

 

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!