by ardiana spahija

Share

by ardiana spahija

Share

Hanna Magnusson blir ny ansvarig för Softhouse växande Jönköpingskontor. Hanna kommer senast från IT-bolaget Toxic Interactive Solutions och kommer med sin gedigna erfarenhet att tillsammans med Jönköpingsteamet utveckla kontoret vidare. Jönköping är ett av 10 Softhouse-kontor som finns i Sverige.  

Hanna har en lång och bred erfarenhet från IT-konsultbranschen och har en stabil förankring i Jönköpingsregionens verksamheter. I över 15 år har hon haft olika roller som inneburit ett nära samarbete med både kund och leverantör inom den privata och offentliga sektorn. 

Vi är just nu i en spännande tillväxtfas där vi ska expandera Jönköping för nå ut till fler kunder och bli fler medarbetare. Vi är glada över att få möjlighet att rekrytera en så erfaren och stark ledare som Hanna. Med sitt driv, breda erfarenhet och människan i fokus kommer Hanna tillföra på den fortsatta tillväxtresa, säger Kemal Basic, VD för Softhouse Småland.    

Ledarskap och att hjälpa medarbetare växa är två områden som Hanna brinner lite extra för. Hon drar sig inte för att dela med sig av sin erfarenhet från sin yrkesresa och är idag delaktig i ett mentorsprogram inom IT/Tech. Hanna har också varit nominerad till Årets unga ledande kvinna i Jönköpings län och som gett henne ett stort nätverk och kontakter runt om i södra Sverige. 

För mig är det viktigt med medarbetarna i fokus för att tillsammans bana väg för nästa spännande affär eller ny kundresa. Det ska bli spännande att få sätta Softhouse Jönköping på en större plats på it-kartan i Småland, berättar Hanna Magnusson, ansvarig för Softhouse verksamhet i Jönköping.

 

Hanna Magnusson tillträdde sin nya tjänst i februari 2023. 

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!