Categories: Artikel, Nyheter

by Ardiana Spahija

Share

Rosenlunds Camping rustar för årets Sweden Rock Festival - Softhouse lösning checkar in 20 ekipage i minuten

 

Rosenlunds Camping rustar för årets Sweden Rock Festival – Softhouse lösning checkar in 20 ekipage i minuten. Campingen var väldigt nöjd med det system som Softhouse byggde till förra årets festival och ville göra det ännu snabbare. Nytt för i år är mer Business Intelligence (BI)-funktionalitet såsom utökade statistikfunktioner. 

Det vidareutvecklade systemet ger Rosenlunds Camping en betydligt bättre överblick både vid planering och sammanställning av bokning av festivallängtande campare. Det är ännu lättare att följa upp när besökare bokar och när husbilar och ekipage anländer till området. Och snabbt går det.  Förra året tog en incheckning 10-15 sekunder per ekipage och allt flöt på smidigt. I år kan man checka in flera ekipage samtidigt vilket kommer resultera i ca 20 husvagnar i minuten kan rulla in och fokusera på målet för resan – tunga basgångar hela helgen.

En av anledningarna till varför vi ville vidareutveckla systemet tillsammans med Softhouse är för att vi tidigare haft ett fantastiskt fint och stabilt samarbete, säger Mikaela Rosenlund som står bakom Rosenlunds camping.

Hon fortsätter:

Vi behövde en pålitlig partner som kunde hjälpa oss att – på ett smidigt sätt- ta emot ännu fler ekipage då vi nu utökat vår camping från föregående år och kan ta emot ännu flera besökare under Sweden Rock Festival.

Softhouse har arbetat tillsammans med Rosenlunds Camping för att få ett sömlöst nytt system. Genom att visualisera vilken tid besökarna checkar in i kombination med hur inflödet såg ut under förra årets incheckning får man en bättre överblick. Det betyder att Rosenlunds Camping kan planera bemanningen för incheckningen bättre, en viktig fråga eftersom incheckning sker dygnet runt under de här dagarna. 

flygbild sweden rock Rosenlunds camping - Riccard Bergström

Foto: Riccard Bergström

Vi är mycket glada över att återigen samarbeta med Rosenlunds Camping och hjälpa dem att ta nästa steg i sin tekniska utveckling, säger Roger Smith, som har varit med och utvecklat lösningen, på Softhouse. Systemet kommer att ge dem en bättre överblick över verksamheten under festivalen, vilket är avgörande för att kunna ge besökarna en riktigt bra upplevelse.

Om Business Intelligence:

Business Intelligence en kraftfull teknologi som kan hjälpa företag i alla storlekar och branscher att fatta datadrivna beslut, förbättra effektiviteten, vara konkurrenskraftiga och öka sin slutresultat. Genom att använda rätt BI-verktyg och tekniker kan företag låsa upp värdefulla insikter och driva tillväxt och framgång i dagens snabba digitala landskap. Läs mer här

Läs mer om vårt samarbete med Rosenlunds Camping

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!