Categories: Akademi, Nyheter

by Ardiana Spahija

Share

Softhouse AI event Stockholm

Softhouse AI event Stockholm

 Artificiell Intelligens  och maskininlärning (ML) omvandlar ständigt olika branscher med sina genomgripande framsteg. Men deras tillämpning inom sjukvården, speciellt AI och ML inom sjukvård, är fortfarande begränsad. Vad är orsaken till detta och vilka utmaningar behöver vi övervinna för att införliva AI/ML-lösningar inom sjukvårdssektorn?

Varmt välkommen till ett spännande frukostevent i Stockholm, organiserat av oss på Softhouse tillsammans med vår kund AlgoDx. Tillsammans kommer vi att diskutera dessa intressanta och framtidsinriktade frågor. Vi kommer att utforska AI och ML inom sjukvården, med ett särskilt fokus på patientcentrerad vård och digital hälsa.

AI/ML-experten Kerstin Johnsson från Softhouse och vår gästtalare Andreas Macura, CPO/QA från AlgoDx, kommer att dela sina insikter om att utveckla AI och ML för sjukvård, belysa vägen mot AI/ML-aktiverad patientvård och diskutera hur AI och ML kan formgiva framtida hälso- och sjukvård.

Detta event, som utforskar de senaste trenderna och framstegen inom AI och ML för sjukvård, är för alla som är intresserade av digital hälsa och patientcentrerad vård. Det kommer att bli en morgon fylld med lärorika diskussioner, nätverkande och god frukost.

Vi träffas den 20:e september hos Softhouse i Stockholm. Antalet platser är begränsat så anmäl dig snarast. Har du frågor eller behöver du mer information? Hör av dig till isabelle.malmvall@softhouse.se.

Det praktiska

Datum: 20 september 2023
Tid: kl. 08:30 – 10:00
Plats: Softhouse i Stockholm
Språket: Svenska
Registrering – Säkra din plats här!

Sista dagen för att registrera sig är den 19:e september

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!