by ardiana spahija

Share

by ardiana spahija

Share

skapa en app med Softhouse

En mobilapplikation kan vara ett kraftfullt verktyg för att förbättra kundupplevelsen och öka effektiviteten. När vi på Softhouse har jobbat med våra kunder har vi gång på gång sett hur utvecklingen av en applikation har hjälpt till att skapa bra tjänster som verkligen uppskattas av användarna. Våra lösningar har varit med och bidragit till att skapa nya affärsmöjligheter och bredda affärer. Ett exempel på detta är resan med vår kund Skånetrafiken där vi bl.a. byggt en Mobil biljettlösning med analysfunktion.

Men det är inte bara inom kollektivtrafiken som en app lämpar sig för att bredda affären. Till exempel kan restauranger erbjuda online-beställningar och bordsbokningar genom en app för att locka fler kunder och förbättra servicen. Ett fitnesscenter kan utveckla en träningsapp för att hjälpa sina medlemmar att hålla koll på sina framsteg och ge skräddarsydda träningsprogram, direkt i mobilen. Genom att förstå din branschs specifika behov och mål kan vi på Softhouse hjälpa dig att skapa en anpassad app som passar perfekt för dina kunder; något vi har gjort många gånger med succé till både stora och små företag, t.ex. genom appar för våra kunder Skånetrafiken och GoAhead.

Öka kundlojaliteten med en mobilapp:

En app ger en direkt kommunikationskanal med dina kunder. Genom att skicka push-meddelanden med erbjudanden, uppdateringar och nyheter kan du hålla dina kunder engagerade och intresserade av dina tjänster. Möjligheten att erbjuda personligt anpassade erbjudanden baserade på användarens beteende och preferenser kan öka lojaliteten och uppmuntra till återkommande affärer. Här berättar vi mer om nyckel till  att bygga starka varumärken: Kommunikation & Varumärke

Förbättra företagets interna processer med en företagsapp:

Utöver att hjälpa kunder kan en mobilapplikation också förbättra ditt företags interna processer. Genom att utveckla en intern app kan du underlätta kommunikationen mellan anställda, hantera projekt, schemaläggning och tidrapportering mer effektivt. Detta leder oftast till ökad produktivitet och minskade administrativa kostnader. Om du vill veta mer om hur vi jobbar med fantastisk användarupplevelse ska du ta dig en titt på vad vi kan göra inom UI/UX.

Säkerhet och användardata:

Säkerhet är av yttersta vikt när det kommer till apputveckling. Vi lägger stor vikt vid att säkerställa att dina användares data skyddas på bästa sätt och att appen följer de senaste säkerhetsstandarderna. Genom att bygga en säker och pålitlig app kan du öka användarnas förtroende och skapa en långsiktig relation med dem. Under vår sida på Teknisk Due Diligence hittar du mer information om hur vi skyddar dig och dina digitalt tillgångar.  

Efter utvecklingen – drift och support:

Men vi gör mer än bara hjälpa dig att koda en app. När appen är utvecklad är vi med dig hela vägen. Med det menar vi att vi erbjuder fullständig teknisk support och underhåll för din app för att säkerställa att den fungerar smidigt och att eventuella problem åtgärdas snabbt. Vår dedikerade supportteam ser till att din app alltid är up to date och kompatibel med de senaste mobila enheterna och operativsystemen. 

Mätbara resultat och analys:

En annan fördel med att utveckla en mobilapp är möjligheten att mäta och analysera användarbeteende. Med hjälp av avancerad analys kan du få värdefulla insikter om hur användare interagerar med din app och vilka funktioner som används mest. Denna data kan hjälpa dig att kontinuerligt förbättra appens prestanda och användarupplevelse. Nyfiken på att veta mer om hur vi jobbar med data? Spana in vår sida om Data analytics och inspireras av hur mycket du har att vinna på att köra igång med t.ex. Business Intelligence. 

 

Vi står vid din sida genom hela apputvecklingsprocessen, från koncept och design till utveckling och support. Med vår långa erfarenhet och expertis inom apputveckling, tillsammans med vår breda erfarenhet inom programmering, design, säkerhet och kan vi erbjuda kostnadseffektiva lösningar som ger din verksamhet en konkurrensfördel på den digitala marknaden.

Vill du veta mer om apputveckling? Kontakta oss så berättar vi mer!

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!