Categories: AI/ML, Akademi, Artikel, Nyheter

by Ardiana Spahija

Share

tech.fast: AI för Beslutsfattare - Teknik och Juridik featuring Mathis Korhonen Säkerhetskonsult – Legal & GRC och Kerstin Johnsson AI/ML expert på Softhouse

AI för Beslutsfattare: ett tech.fast om teknikens framsteg och juridikens roll – I takt med att artificiell intelligens (AI) blir allt mer integrerad i vår vardag, uppstår nya utmaningar och möjligheter för beslutsfattare över hela världen. Det är därför vi glädje bjuder in till frukosteventet ”AI för Beslutsfattare – Teknik och Juridik” den 4 april, ett tech.fast som är tänkt att upplysa och inspirera.

Varför delta?

AI-teknologin utvecklas i en rasande takt, och med det följer en ständigt föränderlig juridisk landskap. Det kan vara utmanande att hålla sig uppdaterad med de senaste framstegen samt förstå hur dessa kan tillämpas inom olika sektorer. Under denna tech.fast siktar vi på att erbjuda insikter i:

  • Aktuell AI-teknik: Hur kan vi utnyttja dagens AI för att förbättra effektiviteten och beslutsfattandet inom vår verksamhet?
  • Framtidens AI: Vilka möjligheter och risker finns det, och hur bör vi förbereda oss för att dra nytta av framtida utvecklingar?
  • Juridik och regelefterlevnad: Hur navigerar vi i det komplicerade juridiska landskapet som omger AI, inklusive kommande regelverk?

 

Möt våra experttalare

Kerstin Johnsson, en AI/ML-expert med en imponerande bakgrund inom både akademisk forskning och praktisk tillämpning av djupinlärningstekniker, delar med sig av sina erfarenheter från arbete med allt från AI-assisterad diagnostik till säkerhetsapplikationer.

Kerstin Johnsson - AI för Beslutsfattare: Ett tech.fast om Teknikens Framsteg och Juridikens Roll

 

Mathis Korhonen, en säkerhetskonsult specialiserad på juridik och GRC, belyser de senaste inom EU:s digitala regelverk, med fokus på hur dessa påverkar användningen av AI inom olika branscher.

Mathis Korhonen, en säkerhetskonsult specialiserad på juridik och GRC, belyser de senaste inom EU:s digitala regelverk, med fokus på hur dessa påverkar användningen av AI inom olika branscher.

 

Allt du behöver veta

Plats: Softhouse, Slagthuset i Malmö – en kreativ och inspirerande miljö för framåtblickande samtal.
Datum och Tid: 4 april kl. 08:30. Kom i god tid för att mingla och njuta av en näringsrik frukost före sessionen börjar.
Anmälan: Eventet är kostnadsfritt men platserna är begränsade. Förhandsregistrering krävs för att säkerställa din plats och din frukost.

Detta event är en unik möjlighet för ledare och beslutsfattare att få djupare insikter i AI:s nuvarande och framtida landskap samt dess juridiska aspekter. För mer information eller frågor, tveka inte att kontakta oss på marketing@softhouse.se.

Boka din plats idag!

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!