Softhouse Accelerate

Softhouse Accelerate delar med sig av sina omfattande IT-kunskaper. Samtidigt får ditt företag en aktiv partner som ger vägledning, ledningskompetens och kapital för digitalisering.
Portfolio

Ditt val för automatiskt aggregerad produktinformation och användarorienterad sökmotor

shopit.com

Digitalt stöd i en patients vårdresa, från boka besök i en patientportal till uppföljning av en klinisk behandling med analys för åtgärder, inom vård- och tandvårdssektorn.

servicewell.se

Säker kommentarstjänst samt liverapporteringstjänst som syftar till att öka publicisternas on-site engagemang. Bland kunderna finns idag ledande medieplattformar.

ifragasatt.se

One-stop-shop för proaktiv prospektering. Med Tölve väntar du inte på att kunderna ska komma till dig utan du kommer till kunderna.

tolve.se

OurLiving är ett Malmöbaserat teknikbolag med lång erfarenhet inom byggnadsautomation och lösningar för hemautomation, så kallade ”smarta hem”.

OurLiving.se

Med fokus på toppmodern kartografisk produktion och information optimerad för varje situation är vi stolta över att arbeta med några av de mest prestigefyllda kunderna i världen.

T-Kartor.com

Dlabs erbjuder lösningar för analys och optimering av elnätsprestanda. Sprunget ur forskning knutet till Lunds Tekniska Högskola är företaget nu redo att ta teknologin till världsmarknaden.

dlaboratory.com

Invest Exit

Qvantels molnlösning för Digital BSS levererar moderna lösningar för intäktsgenerering, kostnadsbesparingar och kundengagemang

qvantel.com

NODA tillhandahåller ett AI-baserat system för att optimera värme och kyla i bostads- och kommersiella byggnader samtidigt som det säkerställer ett bra inomhusklimat.

noda.se

Vi investerar i teknik- och mjukvarutunga bolag

Softhouse Accelerate investerar i tillväxtbolag med projekt, lösningar och produkter som vi tror på. Vi investerar i bolag  som bygger på mjukvara och är därmed med och skapar framtidens digitala affärer.

Genom att ta in Softhouse som investeringspartner kan du utnyttja våra omfattande IT-kunskap och får samtidigt en aktiv part som hjälper dig med vägledning, coachning och skalning av digitalisering i ditt företag.

Vår investeringsverksamhet möjliggör att vi ligger nära innovation och banbrytande teknik och kan vara med och utveckla digitala affärer på riktigt. Vi investerar aktivt kapital där vi kan vara med och bidra med den hantverksskicklighet inom mjukvaruutveckling som vi är kända för, managementtjänster, affärsutveckling och digitalisering.

Vi utvecklar framtidsbolag

Vi ser på verksamheten på nya sätt och jobbar utifrån att accelerera nya eller befintliga verksamheter och erbjudanden. Vi är duktiga på att lyfta företag till nästa steg och hitta nya affärsmöjligheter genom att se utanför företagets traditionella affärer. Vi jobbar kontinuerligt med paketering och affärsutveckling, är delaktiga i företagets styrelse och ibland även i den operativa ledningen. Vi erbjuder managementtjänster till alla våra portföljbolag för att hjälpa våra bolag till en så komplett och lyckad affär som möjligt.

Vi vänder oss till dig som behöver komplettera din nuvarande affär med en stark digital partner. Vi, på Softhouse Invest, är en partner som erbjuder ett aktivt kapital där du får mjukvarukompetens på köpet. Kanske behöver du en nytändning inom digitalisering eller behöver du väcka ett bolag som stagnerat?

...Med ert stöd har vi också lyckats att etablerat nya affärsområden och affärsmodeller.”
Sten Ravhed, CEO T-Kartor Group AB

”Jag har jobbat tillsammans med Softhouse Accelerate de senaste 5 åren. Tillsammans med deras team har vi fått värdefullt hjälp att bygga ett lönsamt och växande bolag där de alltid är professionella och tillmötesgående. När vi startade samarbetet förstod de direkt inom vilka områden vi på T-kartor behövde hjälp för att klara den starka tillväxten. Idag har vi en organisation i balans där vi hanterar det löpande helt internt. Uppstår det några frågetecken kan man alltid ta en diskussion om vägen framåt som ger snabba svar och trygghet i vår utveckling.

Det som har överraskat mig mest med Softhouse Accelerate är er bredd. Kompetens sträcker sig inte enbart till teknik och teknikleverans utan också andra praktiska frågor som dyker upp med tiden.

Förutom den direkta nyttan är det skoj att jobba tillsammans med ett bra team där alla bidrar. Med ert stöd har vi också lyckats att etablerat nya affärsområden och affärsmodeller.”

Sten Ravhed, CEO T-Kartor Group AB

Vi är ett stöd för att digitalisera affären

Vi kan hjälpa dig med en mängd spjutspettskompetenser inom mjukvara. Vi har specialister inom alla typer av IT-projekt oavsett om du behöver hjälp med ansvarar för hela eller delar av projektet.

Vi kan hjälpa dig med tillämpning av, och lyfta din digitala affär. Har du kanske ett bolag där du behöver stärka med AI, Machine Learning, Transformering till Cloud etc. Då kan vi hjälpa dig.

SaaS

Vi kan SaaS-tjänster

4.0

Introduktion i Industri 4.0

Dev.

Mjukvaru och IT-kompetens

AI

Expert-

kompetens inom Data Science

VD Softhouse Accelerate Stefan Johansson

+46 706 30 04 53

tf. VD Småland och grundare Tord Olsson

+46 706 64 39 11

Vi är mjukvaruproffs och utvecklar digitala affärer med dig. Vill du ha hjälp av oss?

    Hör av dig till oss så hjälper vi dig!