Premiär för Turn the costs around i Stockholm

Upplever du att mjukvaruutvecklingen på ditt företag tar för lång tid? Undrar du varför ledtiden och kostnaderna skenar i väg utifrån era kalkylerade planer? Har dina medarbetare och kollegor tappat motivationen? Turn the costs around – while keeping control of your software development är en ögonöppnare för dig som vill få tillbaka motivationen, inspirera kollegorna samt sänka era kostnader.

Kursen som har premiär i Stockholm den 26:e september 2017 adresserar samtliga ovanstående frågeställningar. Med ett tydligt syfte, att skapa bättre förståelse samt lyfta blicken mot applicerbara lösningar i praktiken som passar just dig och din organisation, läggs stor vikt på att visualisera typiska fallgropar.

För att få insikt i grundorsakerna som skapar problemen krävs ett helikopterperspektiv så att hela systemet kan analyseras. Det är så vi synliggör fallgroparna under kursen berättar Peter Horvath, Agile coach och trainer.

Kursen fokuserar på aspekterna ledtid, kostnad och värdeskapande där teori blandat med diskussioner och praktiska övningar utgör grunden för en detaljerad analys av två konkreta case.

Som kursdeltagare följer du med på en spännande resa där vi presenterar två företag som står inför samma utmaning. Genom interaktion, dialog, visualisering och övningar går vi från klarhet till klarhet när det gäller skillnaderna i hur de båda företagen tar sig an utmaningen. Vi kommer gräva ner oss på djupet när det kommer till vad det egentligen är som gör att det går mycket smidigare för det ena företaget berättar Jeanette Jealmo,  Agile coach och trainer.