Softhouse vill hjälpa till – utlyser tävling där företagare kan vinna hjälp med mjukvaruutveckling

utvecklingshjälpen

Softhouse vill hjälpa till – utlyser tävling där företagare kan vinna hjälp med mjukvaruutveckling under utmanande tider 

Softhouse tror på vikten av att dela med sig och vill på något sätt hjälpa företagare och entreprenörer med digitalisering. Därför har man nu utlyst en tävling där företagare kan vinna hjälp med mjukvaruutveckling. Det har resulterat i Utvecklingshjälpen. Utvecklingshjälpen är en sajt där vem som helst kan ansöka om hjälp med mjukvaruutveckling och digitalisering.

Softhouse specialistområde är digitalisering, mjukvaru- och verksamhetsutveckling. Fler och fler bolag går tuffa och oväntade tider till mötes och många har sett oväntade effekt av Covid-19. Genom att erbjuda stöd och hjälp kring digitalisering och mjukvaruutveckling kan Softhouse vara med och stötta små som stora bolag som behöver en extra knuff i rätt riktning. 

Därför utlyser man nu en ansökningsprocess där man oavsett storlek på företag får ansöka om att få hjälp av Softhouse. Surfa in på softhouse.se/utvecklingshjalpen för att ansöka och beskriva ditt problem ytterligare. Kanske är du ett av de projekten som får sina digitala drömmar uppfyllda. 

– Vi är ett bolag som tror på att hjälpas åt och att samarbeta. Oavsett om det handlar om att samarbeta med partners, branschkollegor eller att sprida vår kunskap vidare så tror vi det är viktigt att dela med sig. Att vara med och erbjuda företag hjälp i svåra tider inom det som vi är allra bäst på känns som ett värdefullt bidrag, Säger Anna Bäcklin, Koncernchef på Softhouse Consulting Sverige AB

Kampanjen och ansökningsprocessen utvecklingshjälpen rullar under hela juni. Efter ansökningsprocessen kommer Softhouse att välja ett projekt där man går in och stöttar med utveckling och experthjälp inom digitalisering. Projektet kommer på något sätt att få synlighet i Softhouse alla kanaler. Villkor diskuteras i samförstånd innan utveckling påbörjas. Ansökan är öppen mellan 1 juni till 30 juni. Utveckling sker under hösten med tidigast start under augusti.

För mer information, kontakta:
Anna Bäcklin, Koncernchef, Softhouse Consulting Sverige AB

0709 – 800 439

anna.backlin@softhouse.se 

eller

Rebecka Lindhe, Marknad- och kommunikationschef, Softhouse Consulting Sverige AB

0729 – 829 409

rebecka.lindhe@softhouse.se

Om Softhouse

Softhouse utvecklar digitala affärer, mjukvara och människor och levererar värde snabbt och kontinuerligt genom agila arbetssätt och digitalisering. Softhouse grundades 1996 och var ett  av de första bolagen att introducerade Agile metodik i Sverige. Softhouse erbjuder Agile mjukvaruutveckling, konsulttjänster inom IT, ledarskap och coaching. Softhouse har ca 200 medarbetare fördelade på kontoren i Stockholm, Malmö, Karlskrona, Karlshamn, Växjö, Jönköping och Sarajevo. Softhouse har en omsättning på ca 250 miljoner kronor.