LeanTribe Gathering #54: The State of AI

Varmt välkommen till LeanTribe Gathering #54 – The state of AI

Tillsammans med Foo Café i Malmö bjuder vi in till ett spännande hybridevenemang som hålls på plats i Malmö och Online. Vi kommer ta oss an områdena Artificiell Intelligens (AI) och maskininlärning (ML) tillsammans med fyra spännande och inspirerande talare.

AI och ML är båda två heta buzzwords som under de senaste åren vuxit och lockat allt fler människor, från olika branscher, att utforska och lära sig mer om. På plats i Malmö (och online) har vi denna kväll med oss en professor som delar med sig av sina senaste tankar rörande data, studenter som använder AI/ML tillsammans med psykologi, doktor inom matematik som upptäcker cancer och fingeravtryck och slutligen, produktföretaget som håller vår kod säker.

Följ med oss ​​på en kväll med ögonöppnare inom AI/ML

För att delta på plats i Malmö behöver du anmäla dig via Foo Café – anmäl dig här!

Det praktiska

Datum: 17 maj 2021
Tid: kl. 17:30 – 20:00
Plats: Foo Café Malmö (Anmäl dig)
Språket: Engelska

Alla presentationer kommer också att livestreamas på YouTube, så vem som helst kan se dem här utan registrering.

Diskussionerna efter pausen kommer att äga rum på Zoom. Följ den här länken för att delta i diskussionerna via Zoom som börjar kl. 19.20 på evenemangskvällen.

Anmäl dig här!

Våra talare:

Kerstin Johnsson – AI expert at Softhouse

Anmäl dig här!

Emil Wåreus – Debricked

Anmäl dig här!

 

August Nilsson – Master Student

Anmäl dig här!

 

Lars Lindsköld – Med. Dr. Region Västra Götaland

Anmäl dig här!

Om LeanTribe

I denna Lean Tribe kommer vi att skapa ett utrymme där alla inblandade kan dela sina värderingar och idéer. Vi kommer samla passionerade experter som kommer att prata om ämnen relaterade till AI och du som publik kommer att få möjlighet att diskutera och dela dina erfarenheter om de olika ämnena med dem.

Detta kommer att göras under vår Open Space-session. Open Space är en sammankomst vi har efter presentationerna som präglas av kreativitet och öppenhet.

Vi välkomnar alla oavsett om du är en student som är nyfiken på att lära dig mer eller en expert som söker nya perspektiv.