Embedded

Inbyggda system som får dina tekniska produkter att leva

Begränsat minne och processorkraft? Vi löser det.

Inbyggda system är en central del av de flesta moderna tekniska produkter. De finns i allt från bilar och mobiltelefoner till hemelektronik, och används för att styra funktioner och samla in data. För att utveckla inbyggda system krävs god kännedom om hur man hanterar knappa resurser som minne och processorkraft. Vi har erfarenheten och kunnandet för att hjälpa dig att lyckas med ditt projekt.

Vi har erfarenhet att jobba med allt från mobiltelefoni till att kontrollera portar. 

Vi är vana att jobba med både mindre Realtids OS och embedded Linux. Vi kan vara med hela vägen i utvecklingsprocessen. Från val av hårdvaruplattform, designa systemet, kodning samt optimering och debuggíng. Vi kan utveckla inbyggda system för helt olika applikationer och plattformar, t ex IoT-enheter, medicinteknik, fordonssystem och industriella kontrollsystem.

Inbyggda system embedded team

Skalbart, robust och säkert

Våra utvecklare har bred expertis och kan erbjuda lösningar som är skalbara, robusta och säkra. Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa inbyggda-systemutvecklare som hjälper dig att optimera din produkt och leverera den bästa användarupplevelsen för dina kunder. 

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att utveckla det perfekta embedded-systemet för dina behov.

Inbyggda system embedded programmering

Vill du veta mer? Vi kan hjälpa dig!