Tema: Att skapa digital transformation

Att nyttja digitaliseringens möjligheter på bästa sätt och på så kort tid som möjligt kan vara en utmaning. Digitaliseringen påverkar och förändrar vårt samhälle hela tiden. Ny teknik, data och insikter förändrar företagens tjänster, affärsmodeller och vårt sätt att arbeta och kommunicera. Vi ställer oss frågan hur vi kan nyttja digitaliseringens möjligheter och hur vi enkelt kan applicera den digitala transformationen där vi är och på vår verksamhet. Genom att använda ny teknik, mängder med data, nya smarta lösningar och se över befintliga affärsmodeller kan digitalisering bidra till smartare och effektivare tjänster och produkter mot marknaden. Frågan är – hur kan vi med ny teknik jobba smartare och bättre?

Kom och inspireras tillsammans med ett gäng duktiga talare

Kvällen bjuder på praktiska och konkreta erfarenheter i samarbete och utveckling. Vi kommer att lyssna på blixttal och sedan diskutera de mest intressanta frågeställningarna i Open Space-sessioner.

Plats: NetPort Science Park Karlshamn

Tid: 7 November

Talare

Nya talare fylls på allteftersom, Nedan ser du dem som är klara!

Date
7 November, 2019
Time
17:00 - 20:00
Language
Svenska

Location

NetPort Science Park Karlshamn
NetPort Science Park Biblioteksgatan 4, Karlshamn

Anmäl dig till LeanTribe 51

Hur affärsmodeller påverkas i en digital värld.

Oliver Lundgren

Oliver Lundgren är VD på Skolon och tech-entreprenören som grundade sin första verksamhet vid 13 års ålder. Han har sedan dess arbetat i flera olika techbolag och är bland annat grundare och VD till Skolon; en plattform för att samla digitalt lärande på ett och samma ställe med syftet att ge den svenska skolan de bästa möjliga digitala förutsättningarna.

Hur affärsmodeller påverkas i en digital värld.

Oliver kommer att berätta om sina insikter som techentreprenör och diskutera möjligheterna och utmaningarna kring hur affärsmodellen påverkas i en digital värld. Nya aktörer, förändrat kundbeteenden och olika digitala lösningar förändrar förutsättningarna och därför behöver affärsmodellen kontinuerligt ses över.