Vill du lära känna oss bättre? 

Softhouse utvecklar digitala affärer, mjukvara, verksamheter och människor genom allt vi gör. Idag är vi nästan 200 kollegor fördelat över sju olika kontor och vi växer hela tiden. Vi letar alltid efter fler talanger som kan bli en del av vårt team. Självklart finns det möjlighet till både interna och externa uppdrag.

Vem är du?

Du är nyfiken på vad framtiden har att ge efter din examen och vill gärna lära känna oss på Softhouse bättre. Du har en stor passion för teknik och problemlösning, följer den tekniska utvecklingen på nära håll. Du bryr dig om detaljerna i varje projekt och har ambitionen att leverera grymma applikationer med hög kvalitet.

Vi erbjuder:

I den mån vi har möjlighet så tar vi emot studenter löpande för både praktik och examensarbete. När du är hos oss får du löpande handledning. Du får också arbeta i team med andra kollegor från Softhouse. Vi gillar att utveckla människor och därför är kunskapsdelning är en stor del av vårt dna. Vi erbjuder och uppmuntrar kontinuerlig kompetensutveckling.

Kort om oss:

Softhouse Consulting var ett av de allra första bolagen att introducera agil metodik i Sverige och vi skrev vårt första agila kontrakt redan 2002. Sedan dess har vi stöttat några av Sveriges främsta bolag att utveckla sina mjukvaruverksamheter. Vi har nu rådgivit och coachat åtskilliga agila transformationer, utbildat flera tusen Scrum Masters och givit ut över 20 publikationer inom lean och agilt ledarskap. 2016 tog vi ett nytt viktigt steg genom att introducera Softhouse Invest AB. I en marknad där hjulen rullar allt snabbare och kraven hela tiden ökar på specialisering och professionalism behövs nya samarbetsformer. Genom vår investeringsverksamhet kan vi fördjupa samarbetet med våra kunder ytterligare, erbjuda aktivt kapital där vår partner ges möjlighet att dra nytta av vår mjukvaruexpertis och samtidigt stärkas finansiellt.

Nyfiken på att veta mer?

Ansök och kontakta oss via vår karriärsida under fliken student så ser vi om vi har en match :)