Är du vår nya agila coach?

Som medarbetare hos oss på Softhouse kommer du snabbt in en stark gemenskap. Vår produkt är vår företagskultur, och den skapar vi tillsammans genom att du är med och formar din egna vardag. Organisationen är platt, egna initiativ, idéer och tankar värdesätts.

Hos oss kommer du att ingå i ett team som jobbar mot specifika och spännande kunder i olika miljöer. Din arbetsplats kommer variera från att vara ute hos kund där du får förståelse för deras verksamhet, till att sitta inhouse och utveckla olika interna projekt.

Vi ser till att ha kul på jobbet och åker därför på gemensamma konferensresor och team building events.

Vi verkar i en bransch där kompetensutveckling är viktigt. För att alltid ligga i framkant är vårt löfte till dig att du ständigt ska få utvecklas både kompetensmässigt och som person.

Din Profil

Vi söker dig som kan stötta våra kunder att identifiera rätt förbättringsmål. Som Agil coach finns du med på kundens resa där ni tillsammans uppnår dessa mål. Du brinner för att, tillsammans med våra kunder, steg för steg utveckla både processer och hela verksamheten genom kontinuerliga avstämningar och löpande utvärdering av målbilden för att på så sätt bli ännu bättre.

Det är önskvärt om du varit med i projekt redan från idé och arbetat nära marknad i tidig produktutvecklingsfas, men gärna flexibel så att du oavsett situation snabbt kan skapa dig en överblick av vad ett team, företag eller organisation har för utmaningar. Därefter, med små steg, börja skapa den miljö som behövs för att förbättring ska kunna ske!

Vi erbjuder

En plats i vårt team på ca 200 smarta kollegor där du är med sätter din prägel på ett av Sveriges mer erfarna bolag inom lättrörlig mjukvaruutveckling.
Vi har en kreativ och lärorik miljö; Softhouse tror på kunskapsspridning och medarbetarna uppmuntras att vara medlemmar i olika communities.
Detta speglas även av vår utbildningsverksamhet Softhouse Akademi, vår utgivning av publikationer samt mötesplatserna LeanTribeDevTribe och BizTribe.

Om oss

Softhouse Consulting var ett av de allra första bolagen att introducera agil metodik i Sverige och vi skrev vårt första agila kontrakt redan 2002. Sedan dess har vi stöttat några av Sveriges främsta bolag att utveckla sina mjukvaruverksamheter. Vi har nu rådgivit och coachat åtskilliga agila transformationer, utbildat flera tusen Scrum Masters och givit ut över 20 publikationer inom lean och agilt ledarskap. 2016 tog vi ett nytt viktigt steg genom att introducera Softhouse Invest AB. I en marknad där hjulen rullar allt snabbare och kraven hela tiden ökar på specialisering och professionalism behövs nya samarbetsformer. Genom vår investeringsverksamhet kan vi fördjupa samarbetet med våra kunder ytterligare, erbjuda aktivt kapital där vår partner ges möjlighet att dra nytta av vår mjukvaruexpertis och samtidigt stärkas finansiellt.

Hör av dig!

Skicka in ditt CV så hör vi av oss så snart vi kan.

Vill du veta mer om tjänsten?

Om du har några frågor eller funderingar om tjänsten så tveka inte att kontakta oss!

Hannah Cole Tugendraich

Office manager, Recruiter & Event manager

+46 761 83 24 64
hannah.cole.tugendraich@softhouse.se