Erfaren JavaScript-utvecklare

JavaScript blir större och större. Vi arbetar med flera kunder som bygger feta klienter med hjälp av HTML5 och JavaScript, och det är något vi ser kommer växa inom de kommande åren.

Vi är naturligtvis lika glada som du att JS har fått ett uppsving; i och med detta söker vi flera duktiga utvecklare som tycker att det är roligt att arbeta med språket på ett professionellt sätt. Bara för att JavaScript tidigare har blivit misshandlat finns det nämligen inte någon anledning till att skriva skräpkod – vi förväntar oss att du arbetar testdrivet och strukturerat samt vill jobba med att leverera läckra lösningar enligt ett agilt arbetssätt.

Du har troligtvis en högskole-, civilingenjörsexamen eller motsvarande, eller så har du arbetat dig till motsvarande kunskapsnivå. Du bör ha minst fyra-fem års erfarenhet, varav två eller fler bör vara med fokus på JavaScript och feta klienter, antingen web- eller mobilappar. Har du en github-profil med projekt och pull requests som visar att du har lärt dig motsvarande saker på din fritid kan vi tänka oss att släppa på det kravet – testa oss! Vill och kan du även jobba på serversidan med andra språk är det bra – vi gillar teammedlemmar som är “T-shaped”, alltså kunniga inom mer än ett område.

Om oss

Softhouse är ett oberoende IT-konsultbolag som är en av de ledande skandinaviska leverantörerna av Lean Software Development. Vi grundades 1996, och har växt och gått med vinst sedan dess. Vi kan både teknik och process inom mjukvaruutvecklingen, och ser betydande fördelar att vara ledande på båda – genom att arbeta både med att coacha ledningsgrupper och projektledare/scrum masters samtidigt som vi levererar mjukvara i teamen får vi en unik chans att hjälpa våra kunder att arbeta effektivt.

Ansökan

Vi behöver din ansökan snarast! Vi anställer kontinuerligt och arbetar med löpande urval. Har du frågor rörande tjänsten kan du sända dem till recruit.malmo@softhouse.se. Din ansökan sänder du till recruit.malmo@softhouse.se tillsammans med CV. Glöm heller inte att skriva vilken tjänst din ansökan gäller. Din ansökan hanteras naturligtvis med stor sekretess.