Vi etablerar oss i Jönköping och söker fler medarbetare!

Om oss
Vi jobbar med agil mjukvaruutveckling och digitaliserar Sverige genom människor, verksamheter och produkter. Vi började utveckla agil mjukvara redan 1996 och idag jobbar nästan 200 medarbetare hos oss, fördelat på våra olika kontor runt om i Sverige och Bosnien. Vi är ett privatägt företag med engagerade och vassa medarbateare som tillsammans to agil metodik till Sverige för över 20 år sedan. Vi har rådgivit och coachat åtskilliga agila transformationer och utbildat flera tusen scrum masters sedan dess.

Hur vi arbetar?
Här jobbar vi tillsammans i team och delar med oss av resultat, insikter och erfarenheter regelbundet. Här vill vi växa, lära oss och ständigt utvecklas. Tänker du likadant som oss?

Just nu söker vi en senior javautvecklare och systemarkitekt till vårt kontor i Jönköping.

Vi kan erbjuda dig duktiga kollegor, spännande utvecklingsmöjligheter och en riktigt rolig arbetsplats, i alla fall om vi får säga det själva. Vi jobbar agilt i allt vi gör och tänker alltid annorlunda. Hos oss är våra medarbetare alltid i fokus och du styr din egen utveckling framåt tillsammans med din närmaste chef. Vill du vara med och påverkaoch jobba inom flera spännande branscher tillsammans med ett team eller ute på egna konsultuppdrag så är vi rätt plats för dig.

Vem är du?
Vi vill att du brinner för utveckling och trivs med att arbeta tillsammans med andra för att ständigt löeverera hög kvalité. Vi ser gärna att du har en högskole-/universitetsexamen och några års erfarenhet men det viktigaste är att du har viljan och drivet. Du är en van problemlösare och arbetar både självständigt och i grupp. Vi hoppas att du vill växa tillsammans med oss på Softhouse!

Ansökan
Vi intervjuat löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Din ansökan hanteras naturligtvis med sekretess. Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Goran på goran.dzalto@softhouse.se
Vi ser fram emot din ansökan!

Hör av dig!

Skicka in ditt CV, ditt personliga brev och din eventuella portfolio så hör vi av oss så snart vi kan.

Vill du veta mer om tjänsten?

Om du har några frågor eller funderingar om tjänsten så tveka inte att kontakta oss!

Johan Lindblom

VD Växjö och Jönköping

+46 709 86 51 85
johan.lindblom@softhouse.se